Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Nasze zdjęcia w necie.
Autor Wiadomość
Emiliana 
Emiliana

Informacje:
Dołączyła 439 dni temu

Profil:
Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-17, 17:50   

dokładnie zgadzam sie z Magdą, to jeszcze nic. Czasem bywają jeszcze bardziej wyzywające i wulgarne.

REKLAMA

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 498 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 18:18   

Madzia, ale na takich portalach większość takich smarkatych jest ;-) te miały i tak baaaardzo grzeczne zdjęcia :mrgreen:

madzia 

Informacje:
Dołączyła 518 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 18:36   

Kurcze moze to z nami jest cos nie tak :mrgreen: moze, mamy staroswieckie myslenie albo ktos powie, ze zazdroscimy :roll: ale te wytapetowane dzieci pientnastoletnie sa irytujace :-o przynajmniej ja sie dziwnie czuje jak takie cos ogladam...a filmik wyskoczyl mi przypadkowo w kolumnie, nie zebym szukala... :-)

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 498 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 18:40   

Madzia, nie tylko Ciebie to irytuje ;-) jak wiecie ja też mam konto na fotce, ale słuzy mi do czego innego a nie do podrywania <umieraam> i napatrzyłam się na te małolaty, że hoho :roll: czasami, to mi oczy aż wychodziły jak widziałam tone tapety na buzi, cyc na wierzchu, same majteczki itd. dlatego mówie, że te zdjęcia są bardzo ładne i grzeczne ;-)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 518 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 18:47   

domyslam sie co tam sie dzieje :-/ ale coz ich sprawa :-) a pozniej beda plakaly jak sa postrzegane i zalily sie, ze służą facetom tylko do jednego ;-)
Z pewnością sa tam rożne osobosci, ktore moze faktycznie szukaja milosci czy cos...i prędzej czy pozniej takie intymne (bo na pewnien sposob jest to pokazywanie publicznie wlasnej intymnosci :!: ) zdjecia usuna...ale szok...nastolatki szanujcie sie ;-)

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 496 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 10:12   

Niektóre dziewczyny są naprawdę śliczne.

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 470 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 14:17   

omg... porozbierane.. a potem : Dlaczego mężczyźni traktują mnie przedmiotowo? Dlaczego on mnie zgwałcił.. ?
no dlaczego, rozebrana gówniaro?
masakra...
niektóre zdjęcia, nie wiem dlaczego się tam znalazły, bo kilka dziewczyn było bardzo ładnych i UBRANYCH :P

madzia 

Informacje:
Dołączyła 518 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 14:18   

cerrata napisał/a:
niektóre zdjęcia, nie wiem dlaczego się tam znalazły, bo kilka dziewczyn było bardzo ładnych i UBRANYCH
to fakt :-) i wydaje mi sie ze sa wziete z zagranicznych stronek :-P :roll: co za problem skopiowac i wkleic sobie w profil... ;-)

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 470 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 14:49   

moja przyjaciółka ma profil na fotce i mówi, że dużo jest "takich samych" babek! ale najwięcej to chyba facetów w ostatnio bardzo modnym stylu EMO << paskudztwo moim zdaniem :P

kopiują zdjęcia i wklejają.. jakie to głupie... po co?

Madae 

Informacje:
Dołączyła 498 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 15:04   

hahahaha EMO niektorzy sa fajni :P nooo jesli nie sa zniewiesciali :P czyli tak 2 na 30 :D

co do tych fotek to niektóre ładne były :P a i zgadzam sie z Madziaru, tam mozna znaleźć naprawde typową erotykę :P te fotki były co najwyzej prowokujacew :D tez mam tam konto i tez sie juz naoglądałam :P

swoja drogą spora czesc facetów tez tam paraduje w samych majtasach :P napinaja sie ( chociaz niektórzy nawet nie maja czego hyhyhy) a i sporo jest takich co maja tylko raczką zasdłoniete to i owo :P lub kawałkiem recznika czy innej szmatki :P

madzia 

Informacje:
Dołączyła 518 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 15:21   

co znaczy EMO :oops:

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 498 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 19:54   

mnóstwo jet takich fotek pościąganych z netu, albo konta np. Mandaryny i innych znanych ludzi, dla mnie to bez sensu podszywanie się pod kogoś :-/ a najlepsze są komentarze na tych profilach, na których widać kradzione fotki, wszyscy się podniecają jaki ktoś tam piękny jest, a widać gołym okiem, ze to np. ktoś znany <umieraam> rozbrajają mnie niektórzy :roll:

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 496 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 23:21   

cerrata napisał/a:
omg... porozbierane.. a potem : Dlaczego mężczyźni traktują mnie przedmiotowo? Dlaczego on mnie zgwałcił.. ?
no dlaczego, rozebrana gówniaro?

Co ma piernik do wiatraka ??

Nawet jakbym chodziła goła po ulicy to nikt nie ma prawa mnie dotknąć. Co to w ogóle za porównanie???

Jak mam miniówkę to znaczy że prowokuję i zostanę zgwałcona?? A jak mam golf i dzinsy to nie :roll:

Wracając do tematu to parę dziewczyn mają zablokowane konta ponieważ posługiwały się nieswoimi fotami. Dziecinada.

A ten styl EMO jest straszny. Teraz to nie wiadomo kto jest kobietą a kto jest męźczyzną.

Mnie to wcale nie jara, może jakaś dziwna jestem :shock:

martula 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wysłany: 2007-11-19, 09:28   

Nigdy nie wrzucałam swoich zdjęć na portalach typu sympatia, fotka itp.
Mam konto na fotosiku, ale po to, żeby mieć gdzie wrzucić zdjęcia. Bo nie które fora nie mają możliwości dodawania zdjęć, załączników. Zresztą w większości są to zdjęcia moich milusińskich, bo na tego typu forach siedzę. Narazie zastanawiam się nad utworzeniem profilu na nasza-klasa.
Współczuję dziewczynom, młodym zresztą, że mają takie "płytkie" myślenie: Pokażę tyłek, cycka to wszyscy będą mnie kochali, bo czegoż to się nie robi, żeby mieć "przyjaciół". Może i niektórzy chcą podbudować swoje ego. <bezradny>

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 470 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-19, 10:06   

Jewel, chodziło mi o to, że kuszą facetów < nie mówię, że f. mają do tego prawo> ale jak ktoś świeci gołym tyłkiem po ulicy to chyba ma jakiś zamiar... więc niech się nie dziwi, że jakiś goryl zrobi im krzywdę...
o to mi chodzi...
one mają 14-15 lat. a wystawiają swoje piękne młode cycki na pokaz .. spaczone umysły...

Jewel napisał/a:

Mnie to wcale nie jara, może jakaś dziwna jestem :shock:

no mnie też to nie jara. chłopcy Emo są tacy.. hehe... biedni smutni, zamknięci w swoim małym smutnym światku .. ehe :D

co do Emo: http://pl.youtube.com/wat...feature=related
hasła przewodniego oczywiście nie popieram ale foty jak bardziej uważam za .. śmieszne.. :P

Odpowiedz do tematu