Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 518 dni temu Posty: 4970 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 18:36
Kurcze moze to z nami jest cos nie tak moze, mamy staroswieckie myslenie albo ktos powie, ze zazdroscimy ale te wytapetowane dzieci pientnastoletnie sa irytujace przynajmniej ja sie dziwnie czuje jak takie cos ogladam...a filmik wyskoczyl mi przypadkowo w kolumnie, nie zebym szukala...
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 18:40
Madzia, nie tylko Ciebie to irytuje jak wiecie ja też mam konto na fotce, ale słuzy mi do czego innego a nie do podrywania i napatrzyłam się na te małolaty, że hoho czasami, to mi oczy aż wychodziły jak widziałam tone tapety na buzi, cyc na wierzchu, same majteczki itd. dlatego mówie, że te zdjęcia są bardzo ładne i grzeczne
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 518 dni temu Posty: 4970 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 18:47
domyslam sie co tam sie dzieje ale coz ich sprawa a pozniej beda plakaly jak sa postrzegane i zalily sie, ze służą facetom tylko do jednego
Z pewnością sa tam rożne osobosci, ktore moze faktycznie szukaja milosci czy cos...i prędzej czy pozniej takie intymne (bo na pewnien sposob jest to pokazywanie publicznie wlasnej intymnosci ) zdjecia usuna...ale szok...nastolatki szanujcie sie
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 470 dni temu Posty: 10681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 14:17
omg... porozbierane.. a potem : Dlaczego mężczyźni traktują mnie przedmiotowo? Dlaczego on mnie zgwałcił.. ?
no dlaczego, rozebrana gówniaro?
masakra...
niektóre zdjęcia, nie wiem dlaczego się tam znalazły, bo kilka dziewczyn było bardzo ładnych i UBRANYCH
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 14:49
moja przyjaciółka ma profil na fotce i mówi, że dużo jest "takich samych" babek! ale najwięcej to chyba facetów w ostatnio bardzo modnym stylu EMO << paskudztwo moim zdaniem
kopiują zdjęcia i wklejają.. jakie to głupie... po co?
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 15:04
hahahaha EMO niektorzy sa fajni nooo jesli nie sa zniewiesciali czyli tak 2 na 30
co do tych fotek to niektóre ładne były a i zgadzam sie z Madziaru, tam mozna znaleźć naprawde typową erotykę te fotki były co najwyzej prowokujacew tez mam tam konto i tez sie juz naoglądałam
swoja drogą spora czesc facetów tez tam paraduje w samych majtasach napinaja sie ( chociaz niektórzy nawet nie maja czego hyhyhy) a i sporo jest takich co maja tylko raczką zasdłoniete to i owo lub kawałkiem recznika czy innej szmatki
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 19:54
mnóstwo jet takich fotek pościąganych z netu, albo konta np. Mandaryny i innych znanych ludzi, dla mnie to bez sensu podszywanie się pod kogoś a najlepsze są komentarze na tych profilach, na których widać kradzione fotki, wszyscy się podniecają jaki ktoś tam piękny jest, a widać gołym okiem, ze to np. ktoś znany rozbrajają mnie niektórzy
Informacje: Dołączyła 370 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-11-19, 09:28
Nigdy nie wrzucałam swoich zdjęć na portalach typu sympatia, fotka itp.
Mam konto na fotosiku, ale po to, żeby mieć gdzie wrzucić zdjęcia. Bo nie które fora nie mają możliwości dodawania zdjęć, załączników. Zresztą w większości są to zdjęcia moich milusińskich, bo na tego typu forach siedzę. Narazie zastanawiam się nad utworzeniem profilu na nasza-klasa.
Współczuję dziewczynom, młodym zresztą, że mają takie "płytkie" myślenie: Pokażę tyłek, cycka to wszyscy będą mnie kochali, bo czegoż to się nie robi, żeby mieć "przyjaciół". Może i niektórzy chcą podbudować swoje ego.
Profil:
Wysłany: 2007-11-19, 10:06
Jewel, chodziło mi o to, że kuszą facetów < nie mówię, że f. mają do tego prawo> ale jak ktoś świeci gołym tyłkiem po ulicy to chyba ma jakiś zamiar... więc niech się nie dziwi, że jakiś goryl zrobi im krzywdę...
o to mi chodzi...
one mają 14-15 lat. a wystawiają swoje piękne młode cycki na pokaz .. spaczone umysły...
Jewel napisał/a:
Mnie to wcale nie jara, może jakaś dziwna jestem
no mnie też to nie jara. chłopcy Emo są tacy.. hehe... biedni smutni, zamknięci w swoim małym smutnym światku .. ehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum