Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-06, 10:21
paulledda, akurat takie zdjęcia jak Ty wklejasz... nie mam nic przeciwko takim zdjęciom... Podejrzewam, że jak dorobię się dzieciaka to pewnie powstanie nawet cała galeria bobaska - łatwiej tak pokazać zdjęcia znajomym którzy są daleko, lepiej tak niż wysyłając te fotki mailem. Jeśli chodzi o takiego typu galerie, to nie mam nic przeciwko Jestem tylko na NIE jeśli chodzi o nagie fotki wrzucane na neta oraz o fotki nastolatek, które dają do oceny fotki typu wystawienie połowy cycków i wyraz twarzy mówiący "bierz mnie całą"
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 384 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-09-06, 19:35
madzia napisał/a:
to jest akurat logiczne ale w tym temacie ktos zapytal o inny rodzaj fotek w necie
z tego co na poczatku wyczytalam to nikt nie napisal o jakie zdjecia chodzi tylko czy umieszczamy zdjecia w necie... ty napisalas ze tego nie robisz bo juz masz faceta...a takze ze napewno nie bedziesz tego robic bo ci sie to kojarzy tylko z jednym... przeciez mozna robic roznego rodzaju zdjecia i nie musza one byc wcale erotyczne...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 474 dni temu Posty: 4633 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-09-06, 19:45
paulledda, galerie z dzieciaczkami sa jak najbardziej i sa na nie inne miejsca w necie niz takie o ktorych my tu pisalysmy i o ktore zapytala np. gocha - odsylam
Ale ja i chyba w ogole caly temat rozwinal sie pod katem takim a nie innym poniewaz fortunata_fofa zademonstrowala nam link...wiec przynajmniej ja dyskutuje w kierunku takim a nie innym...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 384 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-09-06, 19:52
ok madzia rozumiem ja tego zdjecia nie widzialam (moge sie tylko domyslac) sadzilam ze odnoslas sie generalnie do zdjec w necie... sorki nieporozumienie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum