Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Nasze zdjęcia w necie.
Autor Wiadomość
Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 683 dni temu

Profil:
Imię: Beata
Wzrost: 167
Włosy: tzw czarna blondynka ;-)
Stan: fry-wolna
Wysłany: 2007-08-25, 21:17   

madzia napisał/a:
nie chce wiedzieć co by o mnie pomyślał bądź powiedział.

Moj stanal przed faktem dokonanym - zaczelam zamieszczac swoje erotyczne fotki w sieci, kiedy akurat nie bylismy razem (on ze mna zerwal) . Zeszlismy sie i sila rzeczy, trafil na forum, na ktorym one byly. Musial zaakceptowac taki stan rzeczy, bo ja nie zamierzalam rezygnowac. Niestety ten temat ciagle nas roznil - postanowilam zatem , ze zamkne swoj temat zdjeciowy. Pozniej przyszla glebsza refleksja nad konsekwencjami, kiedy przytrafila mi sie nieprzyjemna historia, w rezultacie przestalam zamieszczac fotki erotyczne. Od czasu do czasu zamieszczam takie tam sobie zwyczajne.

REKLAMA

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 685 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-25, 22:13   

Ko. napisał/a:
erotyczne fotki w sieci,
z takimi to faktycznie trzeba uważać, jakie gdzie się wkleja i czy jest możliwość ich usunięcia... Ale i tak najgorsze co może się przytrafić to sytuacja, kiedy zdjęcia erotyczne do sieci wrzuca "były chłopak" któremu kiedyś się ufało a później okazuje się zwykłym chamem :/ Na szczęście, ja na takiego nie wpadłam a i myślę, że nawet gdybym rozstała się ze struskiem to on nie jest typem faceta, który zrobiłby takie świństwo więc czuję się spokojna :)

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 678 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-08-25, 23:29   

to ja w ogóle nie biorę takiej możliwości pod uwagę, żeby dobrowolnie zamieszczać swoje erotyczne fotki w sieci :roll: po co to robić? nagość jest tylko dla mnie i dla Miśka, ani ja ani On nie chcielibyśmy, żeby ktoś inny miał oglądać mój tyłek :roll: a nikt inny moich fotek nie załączy, bo robiłam je tylko i wyłącznie z małżem i tylko my mamy do nich dostęp :-)

Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 683 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 20:25   

Madzia81 napisał/a:
po co to robić?

To jest pytanie , na ktore jednoznacznie odpowiedziec sie nie da. Juz kilka razy tlumaczylam mechanizmy , jakimi rzadza sie podobne wybory . Ludzie robia to z wielu wzgledow a decyzje podejmowane w pewnym etapie zycia, nie musza wydawac sie juz takie dojrzale , kiedy jestesmy bogatsi o pewne doswiadczenia.

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 468 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-08-26, 20:33   

Sorry, nie obrazcie sie, ale dla mnie te wszystkie fotki.pl, i inne portale gdzie dziewczyny sie pokazuja , wdzięczą sie,pokazują nagie, polnagie ciała to po prostu zenada.Polowa z nich nie wiem na co czeka , myslą , ze jak pokaża cycki, brzuchy to co?Jakas srednia podbuduje ich ego? polechta je?Nie, to nie dla mnie.Nie lubie poza tym byc porownywana do Pań z paczek po prezerwatywach.
Nie podoba mi sie to i nigdy nie podobało.
To samo tyczy sie facetów.
Poza tym inteligencje ludzi na fotka.pl mozna zobaczyc tu:
edit by Kociak: tu był link
wiem, ze nie mozna wklejac linkow, ale same zobaczcie tą zenadę.

fortunata_fofa , widze, ze Ty tez cycki pokazujesz.. ;/
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-08-26, 22:05, w całości zmieniany 3 razy  

Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 683 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 20:49   

Ananas, ja mysle, ze jestes slaba znawczynia tematu . Nie mialas chyba nigdy do czynienia z dobra fotografia , czy tez artystami . To ciekawe co mowisz, patrzac na Twoj avatar dalabym glowe, ze potrafisz docenic ladny akt , tymczasem reagujesz tak, jakby kobiety pokazujace sie nago w necie, to byly z reguly polglowki ;-) Nie wykluczam checi podbudowania swojego ego , czy tez walki z kompleksami, poprzez pokazywanie swoich nagich zdjec w sieci, ale nie uwazam to za zenujace . Jedne kobiety robia to z powodu braku pewnosci o swojej atakcyjnosci i chca sie podbudowac, inne robia to dlatego, ze uwazaja sie za bardzo sexy i chca sie poprostu pochwalic, jeszcze inne staraja sie cos fajnego i ladnego stworzyc a tym samym licza na cenne uwagi wystawiajac sie na sroga ocene ogladajacych, jeszcze inne chca poprostu zaimponowac cialem bo nie moga tego zrobic zawartoscia tego co maja w glowie. Ty sprowadzasz temat do swoich subiektywnych odczuc kojarzacych takie kobiety ze zwyczajnymi szmirami , a za podlinkowanie innego forum powinnas dostac warna :lol:

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 468 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 20:55   

Mówiłam o zdjeciach amatorskich, a nie o aktach.
Owszem, miałam do czynienia z artystami i aktami, bo avatar w profilu to moje zdjecie, i nie raz miałam sesje .
Uwielbiam kobiece akty, ale kobiece akty , ktore są robione przez profesjonalistów, a na takich potralach jakie wymieniałam takowych nie ma.
A linka usunełam, na szczescie nie Ty decydujesz o warningu.

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 678 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-08-26, 21:01   

Ko., to tak z ciekawości - dla jakich powódek TY zamieściłaś swoje erotyczne fotki w necie?

Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 683 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 21:12   

Ananas napisał/a:
a na takich potralach jakie wymieniałam takowych nie ma.

Nie wiem, nie przegladam ich, ale mysle ze jest wiele takich portali , na ktorych swoich sil probuja amatorki , ktore chcialyby cos fajnego stworzyc, ale jeszcze nie wiedza za bardzo jak ;-) Z powodu jednak Twoich powyzszych doswiadczen, dziwie sie Twojemu brakowi wyrozumialosci ;-)
Madzia81 napisał/a:
Ko., to tak z ciekawości - dla jakich powódek TY zamieściłaś swoje erotyczne fotki w necie?

Na poczatku chyba dla przekonania sie o tym, jak jestem odbierana przez ludzi jako kobieta , a pozniej doszlam do wniosku , ze nie musze tego robic , bo efekt sam w sobie zadowolil mnie na krotko. Byla to tez swojego rodzaju przygoda i eksperyment - bo nigdy nie robilam sobie takich fotografii. Do momentu kiedy mialam i osobe , ktora takie zdjecia moglaby wykonac, i sprzet mialam odpowiedni - minela chec na takiego rodzaju "zabawy". Teraz zdecydowalabym sie na takie zdjecia chyba juz tylko do prywatnej kolekcji , ale po pewnych doswiadczeniach i pewnej ilosci obejrzanych zdjec w sieci, podchodze do siebie z jeszcze wieksza krytyka i suma sumarum uznalam, ze sie nie nadaje :lol:

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 468 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 21:35   

Ko., nie mam wyrozumiałosc dla tych amatorek, ktore pokazują sie na tych własnie komercyjnych portalach, a nie na portalach takich jak np.Onetphoto , gdzie mozna zobaczyc cudowne akty kobiet.

Ps- nie moge usunac linka z mojej poprzedniej wypowiedzi,to lamanie rwegulaminu ;) niech zrobi to któras z moderatotrek, proszę. ;)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 518 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 21:36   

Ko. napisał/a:
Jedne kobiety robia to z powodu braku pewnosci o swojej atakcyjnosci i chca sie podbudowac, inne robia to dlatego, ze uwazaja sie za bardzo sexy i chca sie poprostu pochwalic, jeszcze inne staraja sie cos fajnego i ladnego stworzyc a tym samym licza na cenne uwagi wystawiajac sie na sroga ocene ogladajacych, jeszcze inne chca poprostu zaimponowac cialem bo nie moga tego zrobic zawartoscia tego co maja w glowie.
I to właśnie gubi te wszystkie dziewczyny...chcą sie koniecznie podbudować często za cenę naruszenia swojej prywatności w sposób negatywny...i w ogóle temat rzeka...

aha ja nie uwazam tego linka jako naruszenie wiec niech Kociak zadecyduje jak sie pojawi :-)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 685 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 22:03   

Ananas napisał/a:
Uwielbiam kobiece akty, ale kobiece akty , ktore są robione przez profesjonalistów, a na takich potralach jakie wymieniałam takowych nie ma.
z tym sie nie zgodzę, bo swojego czasu przeglądałam tego typu portale w poszukiwaniu inspiracji dla fotek i muszę przyznać, że znalazłam sporą grupę dziewczyn z bardzo ładnymi fotkami erotycznymi, ale profesjonalnymi (albo przynajmniej na takie wyglądającymi) :P Jednakże zgadzam się, że niestety, tego typu portale przepełnione są osobami bardzo młodymi z wyzywającymi zdjęciami i tekstami typu: "JeStEm SzAlOnA OsObKa, ZwArIoWaNa" o maj gad, jak takie coś wiedzę, to mi się płakać chce jedynie :roll: I niestety te osoby przyczyniają się do negatywnego odbierania przeze mnie tych portali.

A co do linka... Ananas, pozostawię to tym razem bez warna, ale za to następnym razem dostaniesz od razu 2.

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 470 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 14:05   

a o nasza-klasa słyszałyście??

[ Dodano: 2007-08-27, 14:05 ]
www.nasza-klasa.pl

Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 683 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 15:49   

madzia napisał/a:
I to właśnie gubi te wszystkie dziewczyny...chcą sie koniecznie podbudować często za cenę naruszenia swojej prywatności w sposób negatywny..

Zgadzam sie, ale kazdy za nas szuka sposobu na to , by odnalezc swoje JA , a ta droga niestety obfituje w mase przeszkod. Jestesmy zazdrosne, zakompleksione, mamy niskie poczucie wlasnej wartosci i probujemy roznych mozliwosci na rozwiazanie tych problemow. Ciagle jestesmy bombardowane, atakowane przez media , ktore narzucaja pewne kanony pieknosci, wpedzaja w poczucie winy , niszcza psychike i wyplukuja do dna nasze kieszenie. NIkt nie uprzedza nas , ze wystawiajac w sieci nagie cialo nie osiagniemy efektu , jaki oczekujemy. Z taka wiedza tez sie nie rodzimy. Jedne z nas maja ugruntowane poglady, zasady i normy, wysoka samoocene i silna osobowosc, a inne to wieczne poszkiwaczki siebie samej, czujace sie wciaz nieatrakcyjnie , starajace sie odnalezc w slowach innych pokrzepienie i cos budujacego. Jeszcze sa takie jak ja, ktore doskonale potwierdzaja istnienie poznawczego dysonansu - wiedza , ze cos jest zle, zdaja sobie doskonale sprawe z konsekwencji , ale dla zaspokojenia poczucia dyskomfortu spowodowanego brakiem samoakceptacji- i tak to robia . To nie jest kretynizm, to nie jest zalosne i nie jest to glupie. To kolejne doswiadczenia o ktore bedziemy bogatsze, na podstawie ktorych musimy sie przekonac o tym, jakie jestesmy.

Kobiety , ktore wystawiaja swoj tylek w necie, dla wyraznej prowokacji i zaczepki nawet nie sa godne pisania o nich - nie skupiam sie nad takimi przykladami.

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 685 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 16:36   

Ko. napisał/a:
To kolejne doswiadczenia o ktore bedziemy bogatsze, na podstawie ktorych musimy sie przekonac o tym, jakie jestesmy.
szkoda tylko, że dla niektórych to doświadczenie musi być bolesne i mieć negatywne skutki ;/
Ale zgadzam się po części z Ko. Nie zawsze wystawianie swoich roznegliżowanych zdjęć jest wyrazem głupoty - niektóre dziewczyny w ten sposób mogą szukać podbudowania czy akceptacji ze strony innych, podejrzewam, że niektórym z nich może to nawet pomóc w uwierzenie w siebie. Można się spytać: czemu tym sposobem? a może one nie znają innego sposobu?
I oczywiście nie chcę tutaj rozprawiać o dziewczynach, które wrzucają swoje akty w celach fotograficznych i estetycznych - przecież te modelki, bardziej lub mniej profesjonalne też w jakiś sposób sprzedają swoją intymność a nikt je za to nie karci... Szczerze mówiąc, gdybym dostałą propozycję sesji w CKM-ie czy Playboyu też zastanawiałabym się nad tym poważnie, gdyż ich sesje (takie, które robią zazwyczaj gwiazdom) zazwyczaj mi się bardzo podobają.

Odpowiedz do tematu