Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-21, 09:36
Ja nigdy nie miałam problemów z wystawianiem takich zdjęć. Kiedyś miałam takie zdjęcia na fotce, na sympatii chyba, ale w momencie jak związałam się z Piotrkiem to konta zlikwidowałam, uważam po prostu że niepotrzebne mi jest nagabywanie mnie przez jakiś obcych facetów, ani też jakieś komentarze napalonych świrów Magdaru, Mówisz, że znajdujesz tam chętnych do współpracy - to dobrze, ale ja nigdy bym nie pomyślała o tym, że portal taki jak fotka czy inny "randkowy" może być miejscem gdzie mogłabym poznać kogoś do współpracy, a to dlatego, że portal ten z zasady ma inną funkcję...
Tak jak pisała madzia, jak patrzę, jakie tam fotki dają te gówniary (ale nie tylko gówniary) to po prostu stwierdzam, że tam nie pasuję, a poza tym jak już wspomniałam do niczego mi to nie potrzebne.
Obecnie zdjęcia mam tutaj na forum i jeszcze na portalu typu "moja klasa" gdzie można się "spotkać" z osobami ze starych lat.
Magdaru napisał/a:
i się później człowiek dziwi, że są gwałty jak one same tego chcą
tu się jednak nie zgodzę z Tobą Madziu. Trochę za ostre te słowa.. To, że wystawiają półnagie zdjęcia to wynika tylko z ich głupoty i próżności - wiadomo, że faceci wyżej będą oceniać i komentować zdjęcia na których wywalony na wierzch jest kawałek cycka czy dupy i dlatego one takie fotki wystawiają - w celu dowartościowania się chyba i wyższej noty, a nie dlatego żeby je od razu ktoś gwałcił
Co do konkursów... Jakoś się nie złożyło jeszcze, ani nie wysyłałam moich zdjęć.. no tylko kiedyś na forum labradorskim wysyłałam fotki Luni na takie forumowe konkursy
fortunata_fofa napisał/a:
Jednak żeby coś wygrać potrzebuje waszych głosów. Mam nadzieję, że mogę na was liczyć?
Na mnie się niestety zawiedziesz, nie głosuję na zdjęcia tylko dlatego, że to zdjęcia znajomych... Uważam, że jak ktoś już daje swoje zdjęcia do konkursu to muszą być naprawdę dobre, a Twoje, wg mnie są niedopracowane
Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 09:43
ja miałam kiedys profil na ClubieFoto a teraz mam na fotce i nie po to zeby faceci mi słodzili ...bo zdarzaja sie załosne sytuacje , czasem jednak można sie posmiac niezle poznac bardzo fajnych ludzi ja np poznałam własnie na CF Madzieru POZDRAWIAM a jesli chodzi o podrywanie facetow...no coż tez lubie słodzic jesli sa ładni ale ja nie biore tego na powaznie bo nie wierze w zwiazki na odległosc a jesli chodzi o osoby poznane w sieci to nie zdecydowqłabym sie spotkac z facetem poznanym w sieci tydzien czy 2 temu
Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 11:21
Kociak napisał/a:
Magdaru, Mówisz, że znajdujesz tam chętnych do współpracy - to dobrze, ale ja nigdy bym nie pomyślała o tym, że portal taki jak fotka czy inny "randkowy" może być miejscem gdzie mogłabym poznać kogoś do współpracy, a to dlatego, że portal ten z zasady ma inną funkcję...
a ja się z tym nie zgodze, bo takie portale są przecież dużą bazą danych i już mnóstwo dziewczyn się zdecydowało na współprace (chodzi mi o FM, już o tym gdzieś pisałam), co mi szkodzi zaproponować współprace, najwyżej się nie zgodzą
Madae napisał/a:
czasem jednak można sie posmiac niezle poznac bardzo fajnych ludzi ja np poznałam własnie na CF Madzieru POZDRAWIAM
a tu się z Monią zgodze, bo też sporo fajnych osób poznałam i dla mnie to nic wilekiego, że są poznane na necie, czasem łatwiej taką znajomość nawiązać, niż w realu buziaki Monia
Nie szukam faceta , nie w tym celu wrzuciłam fotki. Zrobiłam to dla zabawy i dziwi mnie, że ludzie zaraz dorabiają do tego ideologię. Dużo osób wrzuca zdjęcia i to wcale nie oznacza, że koniecznie poszukują silnych wrażeń i ekscytujących znajomości.
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 14:06
własnie chociazby na poznawaniu nowych osob łatwiej jest nawiazac znajomosc z kims kto wie jak ty wygladasz i odwrotnie w takich przypadkach te fotki to tylko dodatek do opisu co 2 osoba na fotce w temacie wymarzony partner ma ze juz znalazła a co 4 nie ma innych fotek tylko jak sie tuli z ukochanym/ną to działa na tej samej zasadzie co czat masz kluby i jesli interesujesz sie czyms co np w twoim m-cu zamieszkania nie jest zbyt powszechne bo np mieszkaja tu same dresy a ty gotka jestes albo lubisz rysowac czy np kochasz pajaki (jak ja ) to zapisujesz sie do takiego klubu i poznajesz ludzi o podobnych zainteresowaniach z tym ze w przeciwienstwie do czatu mozesz foto zamiescic
Wyczailiśmy ze znajomymi stronkę spiknijmysie.pl . Byliśmy wszyscy w zabawowych humorach więc powrzucaliśmy tam nasze zdjęcia. Nie po to żeby nawiązywać nowe znajomości bo wole to robić w realu. Nie jestem fanką znajomości przez internet. Potem zorientowaliśmy się, że na tej stronie jest konkurs. Skoro nasze zdjęcia już tam są to czemu nie powalczyć o nagrody, dlatego prosiłam o głosy. Wy dorobiliście do tego jakąś ideologię, że poluje na faceta, sponsora lub kogoś jeszcze innego. Przykro mi ,że wysuwacie tak szybkie i pochopne wnioski o ludziach, których nie znacie.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-21, 22:36
fortunata_fofa napisał/a:
Wy dorobiliście do tego jakąś ideologię, że poluje na faceta, sponsora lub kogoś jeszcze innego. Przykro mi ,że wysuwacie tak szybkie i pochopne wnioski o ludziach, których nie znacie.
pokaż mi w którym miejscu ktoś coś takiego napisał bo ja nic tu takiego nie zauważyłam, żeby ktoś pisał, że na cokolwiek polujesz Ty czy ktokolwiek inny i żadnych wniosków o innych użytkowniczkach tutaj nie widzę a że spytałaś nas o zdanie no to chyba mamy prawo uważać inaczej niż Ty i je wyrazić? Więc się tak nie bulwersuj, bo nikt tu na Ciebie nie napada
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 13:24
ideologia srogia jak w kazdym miejscu tak tez i na takich stronkach trafiaja sie rozni ludzie musze przyznac ze bardzo duzo osob zamieszcza tam swoje (lub nie ...czego nie kumam )fotki wlasnie po to zeby ktos im słodził, zeby sie dowartosciowac albo kogos poderwac ale w tym samym celu niektorzy chodzą na dyskoteki czy do baru tylko wtedy to juz na 100% ze swoja twarza no i jak we wszystkich z ww miejsc sa judzie ktorzy je odwiedzaja dla zabawy zeby potanczyc, poprawic sobie humor, pogadac z kims, z ciekawosci a pozniej juz z przyzwyczajenia i nie ma co tu dorabiac ideologii bo to normalne a to jakie zdanie mamy na ten temat zalezy głownie od tego ktorych z tych ludzi wiecej spotkalismy ajak wiadomo forum jest po to by te zdanie wyrazic i ewentualnie zmienic pod wplywem ilosci przeciwnych argumentow zasłyszanych/czytanych od innych
[ Dodano: 2007-08-22, 13:25 ]
wiec sie nie bulwersujemy tylko polemizujemy dziewczynki to sie nazywa siła perswazji hihihi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 514 dni temu Posty: 4939 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 13:36
Kociak napisał/a:
a że spytałaś nas o zdanie no to chyba mamy prawo uważać inaczej niż Ty i je wyrazić?
Właśnie tak Dlaczego często ludzie reagują w ten sposób jak ktoś ma odmienne zdanie na dany temat Ja zawsze staram sie być szczera. Nie słodzę nikomu jak coś mi sie podoba to to napisze a jak nie to nie i tak było tutaj. portale typu fotki srotki czy co tam jeszcze nie sa dla mnie i ot napisalam jak już mówiłam kojarza mi sie z nastolatkami wyzywająco ubieranymi sie do sesji, ktore zazwyczaj robią sobie same i czekają na bisy to tez nie potepiam jesli ktos w ten sposob szuka i znajdzie milosc
ja wystawiłam kiedyś swoje zdjęcie na sympatii, tak poznałam kilku facetów, potem Misia i potem zlikwidowałam konto. na pewno mi to nie zaszkodziło, ale teraz na takich portalach królują moje uczennice, więc głupio by było mi się z nimi tam spotkać moje fotki są jeszcze na innym forum, ale muszę poporosić o ich usunięcie. i na kilku serwerach zewnętrznych, ale nie są dla nikogo widoczne, tylko dla mnie (konto zahasłowane). ale i tak muszę poczyścić te miejsca.
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 14:40
hahaha nie przesadzaj moja nauczycielka z ogolniaka ma profil na e-pulsie i nawet pro sobie wykupiła mma tam z 5 fotek swojej kuchni podpisanych " moje krolestwo" nie liczac juz takich normalnych i nic nie przeszkadza ze gada sobie z uczniami oddziela spr zawodowe od zabawy chociaz z niektorymi sie zaprzyjazniła to nie miała skrupułów przed postawieniem nawet 2 pal na jednej lekcji
Monia, liceum to liceum. Uczniowie chodzą z nauczycielami na piwo, to i na fotce mogą się spotykać. Ale w podstawówce jest nieco inaczej...To są jeszcze dzieci, które bawią się w dorosłość. Nie ywszłoby z tego nic fajnego raczej.
Moje zdjecia mozna spotkac w sieci na forach dyskusyjnych z ktorymi sie zzylam . Oprocz tego raz zalozylam konto na meeticu , w celu poznania kogos, ale szybko sie wycofalam. Jakis czas temu jednak usunelam swoje erotyczne fotografie - lamiac przy tym z reszta regulamin, ale jakos uszlo mi to plazem Gdzies tam w koncu dotarlo do mnie, ze wystawiajac tylek w sieci, fotki moga trafic w niepowolane rece . A poza tym , moj mezczyzna , bardzo o mnie zazdrosny , poprosil bym tego nie robila - wiec przestalam. Fajna zabawa moze sie kiedys tragicznie skonczyc , do sieci ma dostep ogrom ludzi , a poniewaz zawodowo zajelam sie juz na powaznie opieka nad dziecmi , to niefajnie by bylo gdyby moje fotografie wpadly w rece potencjalnych pracodawcow. Niestety ten swiat rzadzi sie pewnymi prawami i normami - mamy nie tylko przywileje, ale i pewne obowiazki. Przychodzi w zyciu czlowieka taki moment, ze moze nie podolac konsekwencjom swoich mlodzienczych czynow, wiec trzeba mocno przemyslec takie sprawy, jak zamieszczanie mniej lub bardziej rozbieranych fotek w necie.
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum