Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
Nasze zakupy ;)
Autor Wiadomość
Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-03-07, 10:06   Nasze zakupy ;)

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że możemy się tutaj pochwalić co to ostatnio sobie kupiłyśmy (albo dostałyśmy). Może dzięki komuś wpadnie nam do głowy fajny pomysł ;)

Ja ostatnio mam bzika na punkcie tunik :) Ostatnio kupiłam sobie taką szarą, golfik z krótkim rękawem, ale jest taka długa, że wiosną (która się radośnie zbliża :D ) będę mogła go traktować jako sukienkę :)

Do tego zamówiłam ostatnio bolerka, w dwóch kolorach: czarnym i białym (trochę żałuję, że nie zamówiłam czerwonego, bo mojej kumpeli przy okazji zamówiłam i super wygląda) i teraz testuję do czego to nosić :D a wyglądają one o tak:

Opis zdjecia:
czarna wersja
Plik ściągnięto 3 raz(y) 24,71 KB

REKLAMA

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 530 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-03-07, 12:53   

No ja ostatnio mam deficyt zakupowy - wszystkie pieniążki staramy się odkładać i nie mogę zaszaleć :-(
Jedyne co sobie kupiłam w ostatnim czasie, to takie bolerko jakie Ania, tylko w kolorze khaki. Już wypróbowane :-) Fajnie wygląda.

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-03-07, 22:42   

Madzia81 napisał/a:
wszystkie pieniążki staramy się odkładać i nie mogę zaszaleć :-(
no ale za to później będziecie mieć jeden duży zakup - mieszkanie :D a poza tym Ty masz tyle ciuchów, że i tak w połowie nie chodzisz :)
No ale to chyba tak jak każda ma laska - ciągle za mało :roll:

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 530 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-03-08, 14:35   

Kociak napisał/a:
że i tak w połowie nie chodzisz :)

tak tak ;-)
Kociak napisał/a:
No ale to chyba tak jak każda ma laska - ciągle za mało :roll:

no właśnie. dzisiaj idziemy kupować buty dla Marcina, jutro coś dla teścia na imieniny, nie wiem czy przy okazji i ja nie wyjdę z jakimś małym zakupkiem dla siebie ;-)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-04-05, 22:35   

A teraz przyszła wiosna i szał zakupowy :) co prawda, dzisiaj zakupy zrobił mój men - udało nam się kupić dla Niego buty :D w sumie ja Go trochę przekonałam do takich, co mi sie spodobały ( hehe, a to już jest sukces, że w ogóle wziął po rozwagę moje zdanie w tej kwestii) ale mi tylko oczy latały w każdą stronę :D tyle fajnych ciuszków jest, które ja koniecznie muszą się znaleźć w mojej szafie :D i jak tu sie oprzeć ;) ostatnio kupiłam parę rzeczy, ale niestety nie mam na razie zdjęć, może w święta coś się porobi to wkleję :D

wardzynka 
playzeerek :-)

Informacje:
Dołączyła 458 dni temu

Profil:
Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-04-10, 10:05   

Kociak napisał/a:
koniecznie muszą się znaleźć w mojej szafie
jak moj facet slyszy ten tekst to dostaje goraczki robi sie purpurowy i bucha :D ale to oglonie dotyczy butow :D heheheheh

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 530 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-04-10, 11:16   

a jako, że ja ostatnio praktycznie nic sobie nie kupuję, to Marcinek taki dobry się zrobił i sam mnie namawia na zakupy ;-) i sam ze mną chodzi i nawet nie marudzi ;-)

Little My 

Informacje:
Dołączyła 481 dni temu

Profil:
Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-04-10, 11:53   

a ja robię się coraz większa i do porodu nie ma mowy o żadnych zakupach :( dostałam kilka fajnych tunik i bluzek które nadają się na ciąże i po ciąży ale na razie jest taka paskudna pogoda ze i tak nie mam ich jak ubrac i łaże ciągle w jednych spodniach i dwóch swetrach :/ już nie moge sie doczekać kiedy wrócę do poprzednich gabarytów sprzed ciąży, chyba przez tydzień nie wyjdę ze sklepów z ciuchami ;) a jak na razie to muszę zakupić biustonosze do karmienia, znaczy się namioty do karmienia bo orientowałam się jak takie cudo wygląda no i nie wygląda :( wielkie to takie i fason ma jak dla starej babci, ze pod żadną letnią bluzkę się nie nadaje :( dobra, koniec mojego biadolenia....

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-04-10, 14:07   

Little My napisał/a:
orientowałam się jak takie cudo wygląda no i nie wygląda :(
no potrafię sobie wyobrazić...Ale co zrobisz... Niestety u nas to wszystko na jedno kopyto jeśli chodzi o bieliznę... Czemu nie mogą wymyślić jakiejś ładnej ciążowej bielizny?? Jakoś taka jest tendencja w Polsce, że kobieta w ciąży to powinna chodzić w wielkich ciuchach, długich swetrach i babciowej bieliźnie.... Ja Wam obiecałam zdjęcia, no ale taka brzydka pogoda w święta, że nie ma żadnych zdjęć w nowych, wiosennych ciuszkach :/ A buuuu....

niki 

Informacje:
Dołączyła 483 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-04-10, 17:24   

w sklepach sa fajne ciuchy dla ciezarnych, ale strasznie drogasne, jak na to ze ponosi sie je srednio miesiac, zanim wskoczy sie w nastepny rozmiar, a w niektorych katalogach -"ciuszki na zamowienie-" tez jest fajna bielizna do karmienia, tylko znowu ten sam problem -cena :( ((((((((( tak sie rozgladam przyszlosciowo :) chyba duzo taniej wymieniac sie ciuchami z kolezankami, tym bardziej ze ostatnio duzo osob jest w ciazy, no ale bielizna... tym bym sie nie dzielila z nikim :D

Little My 

Informacje:
Dołączyła 481 dni temu

Profil:
Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-04-11, 07:46   

niki ma rację, coś ładnego można znalezc ale wtedy cena jest kosmiczna zwłaszcza w obliczu wydatków na maluszka :/

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-12, 22:12   

A ja z okazji tego, ze kupilam sobie ostatnio ciut ciuszków, to pokaze Wam kilka ;) wszystkich niestety nie mam jeszcze na zdjeciach :) Wiec tak to wyglada....

Najpierw kupilam sobie taki zestawik drobny:
opaska

do tego buciki ;)

Do tego jeszcze sliczna koszulka z terranovy, ktorej zdjecia niestety nie ma, ale kolorystycznie jest taka sama jak dwie poprzednie pozycje :D

A poza tym tez taka kuretczko-katanke

i takie spodenki

to tak coby odswiezyc temacik ;) moze Wy macie jakies nowe fotki nowych ciuszkow? ;)

Ogolnie to jak stwierdzili wszyscy, z moim skarbem na czele...zwariowalam na wisone i caly czas cos bym sobie kupowala :) ale juz musze przystopowac i zaczac zbierac na wakacje ;)

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-05-12, 22:43   

Kurteczka fajna :) Gdzie taka kupilas i po ile ?

Toska 

Informacje:
Dołączyła 467 dni temu

Profil:
Wzrost: 178
Stan: jeszcze panna;)
Wysłany: 2007-05-12, 23:54   

Kociak, super buciki.Ja sobie kupiłam osttanio podobne w deichmanie i musz eje zawieżc do reklamacji:/

Toska 

Informacje:
Dołączyła 467 dni temu

Profil:
Wzrost: 178
Stan: jeszcze panna;)
Wysłany: 2007-05-12, 23:55   

a co do bolerek,to z amna już od dwana takie"chodza".Niestety mam dosc spory biust i obawiam się,że takie bilerko jeszcze go powiększy <bezradny>

Odpowiedz do tematu