Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-03-07, 10:06 Nasze zakupy ;)
Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że możemy się tutaj pochwalić co to ostatnio sobie kupiłyśmy (albo dostałyśmy). Może dzięki komuś wpadnie nam do głowy fajny pomysł
Ja ostatnio mam bzika na punkcie tunik Ostatnio kupiłam sobie taką szarą, golfik z krótkim rękawem, ale jest taka długa, że wiosną (która się radośnie zbliża ) będę mogła go traktować jako sukienkę
Do tego zamówiłam ostatnio bolerka, w dwóch kolorach: czarnym i białym (trochę żałuję, że nie zamówiłam czerwonego, bo mojej kumpeli przy okazji zamówiłam i super wygląda) i teraz testuję do czego to nosić a wyglądają one o tak:
No ja ostatnio mam deficyt zakupowy - wszystkie pieniążki staramy się odkładać i nie mogę zaszaleć
Jedyne co sobie kupiłam w ostatnim czasie, to takie bolerko jakie Ania, tylko w kolorze khaki. Już wypróbowane Fajnie wygląda.
Wysłany: 2007-03-07, 22:42
Madzia81 napisał/a:
wszystkie pieniążki staramy się odkładać i nie mogę zaszaleć
no ale za to później będziecie mieć jeden duży zakup - mieszkanie a poza tym Ty masz tyle ciuchów, że i tak w połowie nie chodzisz
No ale to chyba tak jak każda ma laska - ciągle za mało
No ale to chyba tak jak każda ma laska - ciągle za mało
no właśnie. dzisiaj idziemy kupować buty dla Marcina, jutro coś dla teścia na imieniny, nie wiem czy przy okazji i ja nie wyjdę z jakimś małym zakupkiem dla siebie
Wysłany: 2007-04-05, 22:35
A teraz przyszła wiosna i szał zakupowy co prawda, dzisiaj zakupy zrobił mój men - udało nam się kupić dla Niego buty w sumie ja Go trochę przekonałam do takich, co mi sie spodobały ( hehe, a to już jest sukces, że w ogóle wziął po rozwagę moje zdanie w tej kwestii) ale mi tylko oczy latały w każdą stronę tyle fajnych ciuszków jest, które ja koniecznie muszą się znaleźć w mojej szafie i jak tu sie oprzeć ostatnio kupiłam parę rzeczy, ale niestety nie mam na razie zdjęć, może w święta coś się porobi to wkleję
a jako, że ja ostatnio praktycznie nic sobie nie kupuję, to Marcinek taki dobry się zrobił i sam mnie namawia na zakupy i sam ze mną chodzi i nawet nie marudzi
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 481 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-04-10, 11:53
a ja robię się coraz większa i do porodu nie ma mowy o żadnych zakupach dostałam kilka fajnych tunik i bluzek które nadają się na ciąże i po ciąży ale na razie jest taka paskudna pogoda ze i tak nie mam ich jak ubrac i łaże ciągle w jednych spodniach i dwóch swetrach już nie moge sie doczekać kiedy wrócę do poprzednich gabarytów sprzed ciąży, chyba przez tydzień nie wyjdę ze sklepów z ciuchami a jak na razie to muszę zakupić biustonosze do karmienia, znaczy się namioty do karmienia bo orientowałam się jak takie cudo wygląda no i nie wygląda wielkie to takie i fason ma jak dla starej babci, ze pod żadną letnią bluzkę się nie nadaje dobra, koniec mojego biadolenia....
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Wysłany: 2007-04-10, 14:07
Little My napisał/a:
orientowałam się jak takie cudo wygląda no i nie wygląda
no potrafię sobie wyobrazić...Ale co zrobisz... Niestety u nas to wszystko na jedno kopyto jeśli chodzi o bieliznę... Czemu nie mogą wymyślić jakiejś ładnej ciążowej bielizny?? Jakoś taka jest tendencja w Polsce, że kobieta w ciąży to powinna chodzić w wielkich ciuchach, długich swetrach i babciowej bieliźnie.... Ja Wam obiecałam zdjęcia, no ale taka brzydka pogoda w święta, że nie ma żadnych zdjęć w nowych, wiosennych ciuszkach A buuuu....
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-04-10, 17:24
w sklepach sa fajne ciuchy dla ciezarnych, ale strasznie drogasne, jak na to ze ponosi sie je srednio miesiac, zanim wskoczy sie w nastepny rozmiar, a w niektorych katalogach -"ciuszki na zamowienie-" tez jest fajna bielizna do karmienia, tylko znowu ten sam problem -cena ((((((((( tak sie rozgladam przyszlosciowo chyba duzo taniej wymieniac sie ciuchami z kolezankami, tym bardziej ze ostatnio duzo osob jest w ciazy, no ale bielizna... tym bym sie nie dzielila z nikim
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2007-05-12, 22:12
A ja z okazji tego, ze kupilam sobie ostatnio ciut ciuszków, to pokaze Wam kilka wszystkich niestety nie mam jeszcze na zdjeciach Wiec tak to wyglada....
Najpierw kupilam sobie taki zestawik drobny:
opaska
do tego buciki
Do tego jeszcze sliczna koszulka z terranovy, ktorej zdjecia niestety nie ma, ale kolorystycznie jest taka sama jak dwie poprzednie pozycje
A poza tym tez taka kuretczko-katanke
i takie spodenki
to tak coby odswiezyc temacik moze Wy macie jakies nowe fotki nowych ciuszkow?
Ogolnie to jak stwierdzili wszyscy, z moim skarbem na czele...zwariowalam na wisone i caly czas cos bym sobie kupowala ale juz musze przystopowac i zaczac zbierac na wakacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum