Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 549 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-07-30, 14:40
Śliczne buciki Aniu bardzo mi sie takie podobają i chyba sobie takie kupie, ale póki co koleżanka mi zabrania bo ja mam manie kupowania butów i kolczyków ale i tak w czwartek kupiłam sobie śliczne buciki i bluzeczkę ah nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak zakupy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 775 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-25, 21:34
Dobra, chwalę się Zamówiłam sobie bieliznę i właśnie do mnie przyszła.
Pierwsza propozycja to śliczna koszulka do spania, ładniutka a zarazem wygodna i taka, w której prześpię chociaż pół nocy ( zanim ukochany ją ze mnie zdejmie)
Druga pozycja, to już tak na zaszokowanie ukochanego przymierzałam - te kulki przy stringach nawet nie są takie niewygodne Ciekawe jak zareaguje na to strusiek
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 775 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-28, 15:15
malgonka, świetna bluzeczka, taka słodka a były może inne kolory? i gdzie zamawiałaś? ja dawno sobie czegoś nie kupowałamtakiego do chodzenia (no bo tej bielizny to nie liczę). Ale poczekam już chyba na jesienne kolekcje i na to jak wróce do Wrocka - tam większy wybór
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum