Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-10, 21:15
vermilla, wybrałam czarne chciałam złote ale jedne złote juz mam , na obcasie wiec po co mi dwie pary
madzia, kiecka wiazana na szyi swietna
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-11, 08:53
madzia, jesli to ty na avku, to nie dziwie sie ze nakazał ci ja kupic z taka figurką kazda dziewczyna by świetnie wyglądała
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 733 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-12, 10:05
A ja wczoraj bylam w hurtowni odzieży porozglądać się za ladną elegancką spódniczka...skończyło się na tym że zamiast sobie coś kupić to poszłam na dział dziecięcy i kupilam Jessi(mojej malutkiej chrześnicy) spudnisię
hm...moim ostatnim zakupem są spodnie (takie lekkie, długie na lato w odcieniu beżu) portfel i książka oczywiście;P w sumie ostatnio zrobiłam gigantyczne zakupy (tak, tak wycieczka do stolycy:P)
Wysłany: 2007-07-12, 13:28
Jewel napisał/a:
Chrześnica na pewno się ucieszy
Hehe ona ma dopiero 9 miesięcy także się ze wszystkiego cieszy
jak nie zapomne wziąść aparatu to cykne jej kilka foteczek i ją pokarzę w tej spódniczce
porozglądać się za ladną elegancką spódniczka...skończyło się na tym że zamiast sobie coś kupić to poszłam na dział dziecięcy i kupilam Jessi(mojej malutkiej chrześnicy) spudnisię
oj nie dziwię się, ciuszki dzieciaczkowe są śliczniutkie jeszcze nie mam swojego malucha, ale jak natrafię na taki sklep, to ciężko mi z niego wyjść
Wysłany: 2007-07-12, 17:40
Ja bardzo lubie zaglądać do tej hurtowni jak coś chce kupić małej bo mają tam tanie i śliczne ciuszki ostatnio kupilam jej taką pastelowo-fioletową sukienkę obszytą koroneczką no prześliczną za ... 8 zł a za tą spudnisie dałam 12 albo 14 zl niepamiętam także ceny przystępne obok sa buty,odzież męska,odzież damska,bielizna więc każdy znajdzie tam coś dla siebie
Tego samego dnia kupiłam żakiecik taki jakby satynowy na wyprzedaży w sklepie koło poczty polskiej za 29 zł a dwa sklepy dalej był identyczny za 79 zł nawet z tej samej firmy był. Ido tego kupiłam buciki w hurtowni za 32 zł średnio mi się podobają (nie mój styl) ale to były jedyne jakie na mnie pasowały niestety mam nie dość że szeroką stopę to małą nosze rozmiary od 36 do 37 a te botki mają rozmiar 35 Fotki dam wieczorkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum