Kociak, ślicznie się prezentują te japonki, tylko tak się zastanawiam czy znowu te kamyczki nie będą odpadać
Diablica666, to trzymam kciuki za udany zakup
a my może w sobote wybeirzemy się na drobne zakupki dniowo - dzieckowe jak się udadzą, to popstrykam fotki wszystkim nowym moim zdobyczom i sie pochwalę
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 534 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-08, 15:23
zazdroszcze Wam tych zakupów, jak już odzyskam dawne gabaryty to się obkupię jak dzika chociaż pewnie tak tylko się mówi a najważniejsza będzie dzidzia chociaż jakieś jeansy musze sobie kupic nie ma bata
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Wczoraj kupilam sobie takie buty, tylko ze bez tej dziurki na palce oczywiscie
ja nie gustuję w lakierkowanych butach a co do dziurek... mi się nawet podobają taki wielki come back lat 60' tylko obawiam się, że to będzie moda jednego sezonu
Diablica666 napisał/a:
może którejś z was wpadnie w oczko
uwielbiam takie spódnisie (strusiek jeszcze bardziej ), ale na razie koniec z zakupami, muszę oszczędzać na wakacje
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2007-06-08, 20:34
Kociak napisał/a:
ja nie gustuję w lakierkowanych butach
Ja tez nie za bardzo, ale jak je zobaczylam na polce to odrazu polecialam po nie
Nie wiem czemu byc moze ze wlasnie nie maja tych dziurek
No ale zakochalam sie w nich
dzidzia swoja drogą, ale młoda mamusia też musi seksownie wyglądać
no są nawet specjalne sklepy dla ciążowych ostatnio taki widziałam we Wrocławiu... Tylko druga sprawa, że to trochę szkoda kupować dużo ciążowych rzeczy bo ile się w tym pochodzi? Ale wystarczy jakieś ładne tuniczki, które będą ładnie wyglądały i podczas ciąży jak i również w momencie gdy dzidzia sie urodzi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2007-07-09, 22:12
A ja dzis nabylam super swietna ala sukienke w sam raz na lato oby tylko pogoda byla. Kilka dni temu tez nabylam podobna sukieneczke (Mis mi nakazal ja kupic )
Do tego takie buciki...nawet fajne jak na szwdzkie waraunki ale chyba gdybym zobaczyla je w polsce to bym nie kupila + okularki
Postaram sie wkleic jutro jakies fotki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum