_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Madziuś, a dziekuje mi tez sie spodobala:) Zobaczymy co Wojtus powie:) bo ja tak z mysla o mikolajkach ja kupowalam:)
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
666ilonka777,
ojojoj a wiecie nawet nie droga zaplacilam 45 zl:) zadowolona jestem z zakupow:)
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
WweronikaA, no sliczny komplecik, kolo mnie jest taki bazarek i fajne staniki mozna kupic za 20zl gora, ale przewaznie sa po 14zl i wybor stringow na przyklad i sa one po 4 zl, wiec za 18 albo 20zl mam komplet, tzn.jak trafi mi sie rozmiar
_________________ Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujemy, one same przyjdą...
ja tez mama niedaleko taki bazarek ale teraz chcialam cos takiego wiecie fajnego komplecik a nie dobierane itd. no rozumiecie na pewno;)
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum