_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3322
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-12-03, 18:38
Z drugiego wrzutu 3 sweterek z kokardka
A z pierwszego, czerwona tunika, spodniczka tez fajna, pasek ciekawy, butki fajne, ale ja nie lubie az takich obcasow
_________________ Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 281 dni temu Posty: 3629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-12-03, 19:11
angik1683, zakupy przednie, najbardziej podoba mi się spódnica, szary sweter z kokardą i fioletowa tunika oraz wisiorek...a i buty, mam bardzo podobne, też na takim obcasiku - bardzo wygodne...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 462 dni temu Posty: 6022 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-03, 20:13
Kahela napisał/a:
bardzo wygodne...
mam nadzieje,ze moje tez beda na dluzsza mete wygodne,przy przymiarce wydawaly sie nawet bardzo wygodne - zobaczymy
ciesze sie,ze sie wam podobaja,a no i musze sie wam pochwalic ze w koncu nauczylam sie przymierzac w sklepie - rozmiar rozmiarowi nie rowny no i teraz szukam ciuszkow "rozciagliwych" w pasie i w biuscie
Donnka ubrania tutaj nie sa drogie i dlatego wole robic zakupy tutaj choc czasem w Polsce sa ladniejsze ciuszki,ale latwiej mi jest zaplacic 20 funtow niz 100zl za sweterek czy bluzke- az tak cena nie poraza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum