Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1084 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-07, 12:49
Ok ale uwazam ze roznica miedzy mna a panna mloda bedzie ogromna bo jej suknia to biel a nie ecru wiec bedzie widac roznice....Pozatym jej suknia jest typowo slubna a ta skromna...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 1399 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-07, 13:17
no ale jak widac donka się pomyliła
ja też słyszałam, że w białym i w czarnym na śluby się nie chodzi
ale swoją drogą sukienka ładna, lubię takie skromne
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 427 dni temu Posty: 5875 Skąd: London City ;)
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-07, 15:45
skinnybitch, sukienka ladna
tez slyszalam,ze nie chodzi sie na sluby w bieli i czerni,ale powiem wam ze na moim weselu kuzynka Lukasza miala biala sukienke i mi to wogule nie przeszkadzalo
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1084 Skąd: Pokaż na mapie
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-07, 23:34
Na wszelki wypadek zapytalam panne mloda powiedziala ze nie ma zadnych obiekcji wiec sie juz nie martwie...
Milo ze wam sie podoba mnie urzekla kompletnie
Olciiia, u nas w miescie jest taki duzy plac, takie jakby centrum handlowe tyle, ze na dworze i jest duzo budek z roznymi rzeczami, poczawszy od warzyw skonczywszy na ciuszkach, bieliznie, kolczykach itd, po prostu jest tam wszystko i wlasnie tam
Kahela, wczoraj zaszalalam tak na poprawe humoru
ja to zawsze kolorowa bielizne wybieram, po prostu lubie zywe kolory, a jak potrzebny mi bialy stanik pod jakas bardziej przeswitujaca bluzke to sie okazuje, ze w szafce tylko jeden jest
[ Dodano: 2008-10-08, 10:19 ] Olciiia, a poszperaj na allegro, bo tam tez nieraz mozna trafic na jakies fajne, mnie sie wlasnie ostatnio podobaja takie koronkowe polaczone z satyna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum