Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 181 dni temu Posty: 3303 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-13, 21:21
ja nie lubie sie bog wie jak ubierac ja lubie normalne ciuchy kolezanka ostatnio mnie wysmiala ze sie ubieram smiesznie i tak prostacko no ale kurde ja nie lubie spodnic itp ja wole spodnie jakas zwykla bluzeczke ladna i moge isc a nie pol ciala na wierzchu i ble...
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1053 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-13, 21:50
krowka17 napisał/a:
ja nie lubie sie bog wie jak ubierac kolezanka ostatnio mnie wysmiala ze sie ubieram smiesznie i tak prostacko no ale kurde ja nie lubie spodnic itp ja wole spodnie jakas zwykla bluzeczke ladna i moge isc a nie pol ciala na wierzchu i ble...
Trzeba było powiedzieć koleżance, że wolisz ubierać się prostacko niż ' krzywo', najważniejsze to żebyś sama sobie się podobała.
Mnie się bluzka i buty średnio podobają, ale kurtka ok, tylko wyeliminowałabym futerko
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 281 dni temu Posty: 3629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-09-13, 22:07
Niestety nie podobają mi się zakupy, ale krowka17, nie przejmuj się, mi jest trudno przeskoczyć na takie buty np, kiedy ja całą młodość w glanach spędziłam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum