Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 96 dni temu Posty: 840 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-03, 23:01
Nie chodzi nawet o to męskie czy nie męskie, ale jeśli jest dyktatorem mody, to niech stworzy coś co będzie wszystkich zwalać z nóg. Nie podoba Ci się pstrokacizna w Londynie to jej nie oglądaj. Wg. Ciebie dziewczyny powinny chodzić w jednolitych workach po ziemniakach ? Nie przeginaj.
P.S. Mówisz o trampkach ? Wg. Ciebie są pstrokate to powiedz facetom w wojsku, że są pstrokaci ; ]
zazizazu, a bo to nie są meskie buty i nie musza Ci sie podobać
Wiem, dlatego skrytykowalem, facet jeszcze jako tako by w tym wygladal, troche jak zul ale co mu tam..
[ Dodano: 2008-09-04, 09:05 ]
Jacqueline napisał/a:
to niech stworzy coś co będzie wszystkich zwalać z nóg. Nie podoba Ci się pstrokacizna w Londynie to jej nie oglądaj.
ale po co mialbym to robic?
Co do londynu to chyba nie ma normalnego czlowieka ktory pochwali takie cos. Mowie oczywiscie o ludziach kierujacych sie w zyciu odrobina dobrego smaku.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 96 dni temu Posty: 840 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-07, 00:25
Ostatnio wyszłam z domu w balerinach i padał straszny deszcz .. Baleriny oczywiście mi przemokły, więc wstąpiłam do sklepu i nabyłam takie oto buty
P.S. Mam nadzieję, że zdjęcie jest w miarę wyraźne
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 145 dni temu Posty: 2987 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-07, 00:44
no ale ja bym chciala sopbie kupic jakies fajne sexy buciki zeby sie podobac D. wiesz on taki wysoki umiesniony i przystojny ja tez niczego sobie (skromnosc) to fajnie razem wygladamy ale ja sie wogule ubrac nie umiem ;-/ dlatego bede myslalam cos z mama za pare godzin na zakupach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum