No to zaczynam
Takie na codzien
Jak patrze na te ciuchy to można by je zarzucic na damska wersje POWOLNIAKA.
Co najwyzej mozna w tym smieci wywalac, bo na spacer z psem to juz nie,
[ Dodano: 2008-09-01, 20:04 ]
PdM napisał/a:
marka popularna w kręgach kibicowskich, żaden skateshop kolego
tak to wszystko tlumaczy, w kregach kibicowskich, ja wiem ze dziewczyny tutaj leca na cos takiego ale ja nigdy nie zaloze tego.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 245 dni temu Posty: 3135 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-01, 19:12
zazizazu, już napisałeś, że Ci się nie podoba, to po co komentujesz dalej..?
Jak chcesz podyskutować, to śmigaj na pogaduchy, a nie gitarę zawracasz...
zazizazu napisał/a:
tak to wszystko tlumaczy, w kregach kibicowskich, ja wiem ze dziewczyny tutaj leca na cos takiego ale ja nigdy nie zaloze tego
skoro tak wiesz na co lecą dziewczyny tutaj i takiego szmelcu byś nie założył i już skomentowałeś, to Panu już podziękujemy...do innych tematów zapraszam
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-02, 12:18
ines fioletowa bluzka świetna , jasna mini boska jak dla mnie idealna czarna za długa jak dla mnie, a spodni niestety nie widzę z bliska ale są czarne wiec pewnie fajne co do pasków co wiem że ich tu nie ma a była dyskusja jakby były troszeczkę mniejsze to chętnie bym wzięła pierwszy i ostatni
kattie21 wszytko ładne tylko kolorek zielonkawy mi trochę nie odpowiada co do pierwszej bluzki i bluzy to takie po domu i ew na coś nie zobowiązującego a bluzeczki na ramiączkach ładniutkie
PdM, bluza pierwsza klasa ładny kolorek i będzie cieplutka i zawsze będziesz mógł użyczyć swojej dziewczynie gdy będzie je zimno w nocy kocham męskie bluzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum