Dzieki Kupiłam u nas na hali Manhattan, tej starej, koło tego dużego prakingu is tadionu. Zapłaciłam za nią 70 zł (ale ze zniżką, normalnie jest po 75 ).
Toska napisał/a:
Ja sobie kupiłam osttanio podobne w deichmanie
ja kupowałam na allegro i odpukać, ale na razie nic się nie dzieje
Toska napisał/a:
Niestety mam dosc spory biust i obawiam się,że takie bilerko jeszcze go powiększy
wiesz, ja tez mam dość spory biust, noszę rozmiar 75C i mi się podoba jak to wygląda Myślę, że nie jest tak źle A naprawdę są fajnym dodatkiem
jak będzie tak cieplutko jak zapowiadają (28 st.) to i w kurteczce będzie już za gorąco
ja nie szaleję tak jak siostra, mam teraz inne priorytety ale coś nowego też na wiosnę wpadło. nie byłabym sobą, gdyby tak nie było. są nowe jeansy, już je kocham, tuniczki, opaska, pasek, skusiłam się też na balerinki fotki przy innej okazji, bo teraz zmykam do Marcina nacieszyć się niedzielnym wieczorem
drewniaczki są super, też mi się takie ostatnio bardzo podobają... Tylko wydaje mi się, że one są strasznie niewygodne i twarde i na dłuższe chodzenie to jednak odpadają
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 421 dni temu Posty: 4242
Profil:
Wysłany: 2007-05-16, 08:50
Wybaczcie ja jestem "urodzona" w obcasach, szpilkach dziesiecio centymetrowych Nie mecze sie, czuje sie swietnie w takich butach, w ziemie troszke gorzej, ale kwestia wprawy jak dla mnie
No dobra, miałam nic nie kupować... ALE.... No musiałam więc tak, ostatnio (mianowicie przedwczoraj) kupiłam sobie bokserkę ( śliczną, w paski biało-żółto-zieloniutkie i z takimi fajnymi trzema malutkimi plastikowymi kwiatuszkami na jednym ramieniu w kolorach: żółty, zielony i niebieski) - ale to tylko dlatego, że szukałam już jakiejś od dawna a ta nie dość, że jest superowa, taka na lato idealna, to jeszcze tania
I drugi zakup - też musiałam, białe japonki, o których mówię od zeszłego lata po tym jak moje poprzednie się spsuły i zostały wymienione na inne buty w ramach reklamacji.I tutaj pochwalę się zdjęciem
od razu zaznaczam, że te kamyczki w rzeczywistości są ładniejsze i bardziej błękitne niż na zdjęciu i do tego buciki są bardzo wygodne
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-05, 15:28
A ja niedlugo będe miala oryginalny zakup
Jutro składam wniosek o przyznanie mi działki ogrodowej w R.O.Dzie(Rodzinny Ogród Dzialkowy) na podzamczu, jeśli tylko za drogo jej nie wycenią (tak do 600zl) to ją biore
Wczoraj przejrzałam wszystkie na sprzedaż i jedna (osadzona na samym koncu na takim małym zadupiu ale co tam) wpadła mi w oczko już widze jak przerobie ją na swoją prywatną oaze spokoju
Jest juz ogrodzona, przez dzialeczke prowadzi chodniczek po obrzeżach jego jest mnóstwo piwonii które własnie kwitną, połowa działeczki jest w dojrzewajacych truskawkach i poziomkach.Na końcu ma ogromne drzewa owocowe (jablon,gruszę,wisnie,morele) gdzieniegdzie winogron no po prostu śliczna. Jak ją zdobęde to dam fotki a jak nie to się zarycze
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2007-06-05, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 421 dni temu Posty: 4242
Profil:
Wysłany: 2007-06-05, 15:54
Pamietam, jak ja kiedys chorowalam na taka dzialeczke
Grile, opalanie i wogole takie fajne robotki tam zawsze sa
Kiedys marzylam o dzialce, zycze dokonanego zakupu
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-05, 16:18
madzia napisał/a:
Pamietam, jak ja kiedys chorowalam na taka dzialeczke
Grile, opalanie i wogole takie fajne robotki tam zawsze sa
Ja od dziecka choruje tylko wiadomo że jak byłam mała to rodzice mi kupic ogródka nie chcieli a teraz jak chce go kupić za swoją "ciężko zarobioną" kaske to nie mają nic przeciwko
Jak ją użądze(bo roboty jest tam masa :trawa powyżej kolan,chwasty itp.) to grill party będzie chyba w każdy weekend a opalanko jak tylko pogódka pozwoli to codziennie
ale kupuje ja głównie dlatego ze mam fioła na punkcie roślin i kocham grzebać w ziemi (taki maly bakcyl z dzieciństwa )Mój balkon to już kolorową dżungle przypomina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum