Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 299 dni temu Posty: 151 Skąd: skadś...
Profil: Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2008-06-18, 22:32
A ja dzisiaj miałam zamiar sobie kupic bluzeczke upatrzoną cuudna rózowa...ale okazało sie ze została taka tylko ze szaro biała...ale i tak nie moglam sobie jej odmówic...a co lepsze..wracajac z pracy jeszcze zakupiłam 2 inne...
Az przykro sie przyznac ale jestem maniaczką zakupową jesli chodzi o ciuchy i wieksza czesc mojej wypłaty od razu po przelewie idzie na ciuchy...a potem szczypie sie do 10 tego...massakra...;/..ale ja inaczej nie potrafie...;/ ciagle mam wrazenie ze czegos mi w szafie lub w kosmetyczce brakuje...lub ciagle sie cos konczy;/...ehhh
[ Dodano: 2008-06-18, 22:34 ]
Niestey bluzeczek Wam nie pokaze bo nie mam aparatu..no chyba ze w kopiarke wsadze ..zarcik
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4652 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-21, 13:18
ta rozowa bluzeczka...cudo ,wszystko fajniutkie..sukienka troche nie w moim stylu ale i tak ladna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum