Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-22, 11:20
Jewel napisał/a:
Allegro
ja się zawsze boję,że nie będzie coś na mnie pasowało.
Ostatnio kupiłam też dwa staniczki i jednen się nie dopina.
Oba szer. 75.
Rozmiar rozmiarowi nierówny
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 12:14
Jewel żakiecik nawet mi sie podobuje kołnierzyk mi sie podoba taki insiejszy jest tylko kolor bym inny wolała no ale ja rózowego nie lubie jak ktos lubi to tez bedzie ładnie wygladał
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-22, 12:57
Jewel, śliczny żakiecik ale kolor nie bardzo mój, ale krój bardzo mi się podoba
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Jewel No to fakt na mnie duzo ciuchow w moim rozmiarze nie pasuje bo czasami moze cos odstawac czy za ciasne byc roznie to bywa boje sie kupowac w ciemno
ale zakiecik jest sliczny bardzo mi podoba, sama bym sobie taki kupila jakby na mnie byl... tylko ze w sklepiej
a z ta spodniczka to nie wiem dlaczego tak powiedzial ogolnie to sprawa stoi na tym ze ja bardzo rzadko nosze spodniczki jesli juz to latem ale bardziej sukienki i serio rzadko i w zeszlym roku pod koniec lata obiecalam T. ze od tego roku zaczne nosic spodniczki jak juz sie cieplo zacznie robic no i tak kupuje jak mi cos wpadnie w oko.. a ten mi mowi ze dziwnie wygladam
a wiecie co mu na to odpowiedzialam... ze jak wyjde latem na ulice w tej kiecce i faceci zaczna sie ogladac to od razu mu sie spodoba i sie zamknal
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum