Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 608 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-10-01, 16:28
JOVITA napisał/a:
Nokie maja bardzo dobra baterie zwlaszcza ta
Tak. Nokie moze i maja dobre baterie (jak i inne telefony) ale wierz mi wiem co mowie Sam wyswietlacz zabiera duuuzo energii nie mowiac o mp3 czy kamerkach...
Dla mnie telefon to ma byc telefon a nie bajer jakis
Fakt telefon jest bardzo ladny
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-01, 17:02
madzia napisał/a:
Dla mnie telefon to ma byc telefon a nie bajer jakis
dokładnie myślę to samo ma dzwonić i wysyłać smsy... prawda, telefon ma kamerę - no i co z tego? jakiej jakości to będzie nagranie? dla mnie zbędna jest większa część tych bajerów wszystkich - i tak z nich nie korzystam
Informacje: Dołączyła 467 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-01, 18:36
a czy to w czyms przeszkadza ze jest kamera i aparat w jednym ? przynajmniej nie trzeba jak sie gdzies wyjezdza brac wszystkich trzech ! zreszta jakbyscie mialy za darmo do wyboru ta nokie i np jakas stara nokie przypuscmy 3310 to chyba nie powiecie ze wybralybyscie ta stara bo niby ma sluzyc tylko do dzwonienia , jestesmy w 21 wieku !
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Dołączyła 523 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-01, 18:47
Oczywiście, że nie powiem, że wybrałabym tą starą - chodziło mi tylko o to, że dla mnie to nie bajery świadczą o telefonie
A aparat i tak bym wzięła, bo ładniejsze zdjęcia robi
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 608 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Wysłany: 2007-10-01, 18:49
Cytat:
a czy to w czyms przeszkadza ze jest kamera i aparat w jednym ?
Nie i zadna z nas tak nie napisala Dzis kamerka, aparacik czy mp3 to niemalze standard w komorkach wiec nie dziwi mnie to ale przeszkalalo by mi prawie ciagle trzymanie komorki pod kablem
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 586 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 2007-10-02, 13:28
Powiem tak: czym bardziej multimedialny telefon tym gorsze g***o. Ja miałam wcześniej nokie 7250i i bateria mi trzymała ponad tydzień, teraz przez te bajery trzyma mi 2 dni. Wściekam się strasznie bo te telefony mają bardzo duży pobór mocy a i tak nie korzystam z aparatu i kamerki w telefonie. Wolę wziąć osobno bo przynajmniej lepsza jakość A zabaweczki- telefony to są do zabawy a nie do dzwonienia.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 467 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-02, 14:41
dziwne mi trzyma bateria juz 4 dzien
a jesli chodzi o jakosc zdjec to robi lepsze zdjecia niz niejeden aparat , cena tego telefonu to ok 3000 zl , a cena dobrego aparatu to tylko jakis 1000 zl , wiec nie porownujmy jakosci bo jakosc jest pierwsza klasa!
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 560 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-02, 18:27
jak kto woli
ja osobiście myślę, że takie bajery są fajne w telefonie chociaż bałabym się wieczorem z nim iść przez miasto.. jakiś czort by mi go podwędził pewnie
ale do robienia jakichś fajnych zdjęć chyba wolałabym normalnym aparatem..
JOVITA, le ten aparacik ma pikseli??
hmmm 3000 tyle za telefon to ja chyba bym nie dała...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum