Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2916 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-14, 14:12
no to dobra to teraz ja sie "pochwale" moim wczorajszym nabytkiem.. na prosbe dizewczyn oczywisice haha
mnie bardzo sie podoba... jest bezdotykowa czy jakos tak... druga Motorola w mojej karierze telefonicznej bo stwierdzilam ze ta poprzednia sluzyla mi ponad 2 lata wiec i ta bedzie warta zakupu...
497700510_1.jpg jest cienka.... ma fajnie bajery... prosta w obsludze... po w sumie wiekszos motek ma podobne menu... ladne zdjecia robi...
Plik ściągnięto 96 raz(y) 8 KB
497700510.jpg Motorola E8
Plik ściągnięto 97 raz(y) 7,55 KB
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-14, 14:29
Olciiia, wiem wiem.. ze tak nieskromnie powiem.. no bajer jak nie wiem.. strasznie mi sie podoba... taki kobiecy w sumie jest... tylko musze na niego uwazac.. nosze go w skarpetce od niemowlaka hahahaha
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-14, 14:50
Olciiia napisał/a:
hehe ja moj tez tak nosze
to widze ze nie jestem sama.. ale ta skarpetka to sprawdzony pomysl haha
Olciiia napisał/a:
naprawde bardzo mi sie podoba
DZIEKUJE CI BARDZO
Olciiia napisał/a:
a co jaki czas wam wymieniaja telefony?
bo mi co 2 lata i jeszcze rok musze czekac
mnie rowniez co 2 lata... ale z racji tego ze wlasnie zacyzna mi sie 7 rok w tej samej sieci no i rachunki tez nie sa za niskie to dostalam taki wypas wart prawie 800 zl za 16 zl
Partner: L.
Wysłany: 2008-12-14, 15:14
saja, gratuluję...ja wczoraj (jak już pisałam) też kupiłam telefonik...i po raz pierwszy motorolkę - V8 - jest boska po prostu...
Coraz bardziej poznaję menu - rewelka, fajny wyświetlacz, spory po rozłożeniu, ale podoba mi się to...dosyć ciężki, co dla mnie jest plusem, bo lubię czuć telefon...
Jestem zadowolona jak nie wiem i nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten samsung był popsuty (pisałam o tym wczoraj, w sobocie )
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 281 dni temu Posty: 3629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-12-14, 15:21
madzia napisał/a:
rady cioci madzi pomogly?
no ba
Dzięki Tobie i fajnej babce zdecydowałam się na motorolkę...
I teraz się zastanawiam nad kupnem tej folii ochronnej na przedni wyświetlacz...
Ponoć jest niezła, ma któraś z Was?
Kupiłam wczoraj, ale bałam się efektu i nakleiłam ją na mój poprzedni (se K750i), który wczoraj dostała Karo...
Ponoć folia ta odświeża też stare ekrany, wypełnia rysy itp...
Zobaczymy, bo to może potrwać nawet 24 godziny zanim się "uleży"...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 608 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-14, 15:33
Kahela napisał/a:
I teraz się zastanawiam nad kupnem tej folii ochronnej na przedni wyświetlacz...
sama o tym myslalam, tylko nie bardzo wiem czy bedzie dobrze tel. funkcjonowal bo u mnie tylko w ekran sie naciska ale powinno chyba byc ok. ale widze, ze ty tez masz na dotyk
faktycznie masz duzy wyswietlacz z przodu i szkoda go.
tez moglam ja miec i to w tej samej cenie i wlasciwie ja chcialam ale niestety nie bylo na stanie... a mnie umowa wyhcodzi za pare dni a do miasta mam 15 km i nie wiem czy jeszce przed swietami bym tam byla iwec postanowilam wziasc ta E8 i tez jestem zadwolona
kahela noo i bardzo mi ise ta twoja podoba oczywiscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum