Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 608 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-25, 13:10
no niech sluzy niech sluzy, bo nie mam zamiaru go zmieniac przed dlugi czas
A obchodze sie z nim jak z jajkiem jak lezy na stole a polowek szura palcem po ekraniku, to go operdzielam Tak sie nie robi! delikatnie!
Plik ściągnięto 102 raz(y) 7,85 KB
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 425 dni temu Posty: 2719 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-11-30, 23:45
a ja mam nowy telefonik niestety 2 wielkie wady- duży (prawie 2 cm szerokości i ponad 10cm długości to dla mnie jednak za dużo) i menu w języku angielskim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum