moja siostra ma taką,nie jest zła ale konkretów na jej temat nie znam wizualnie super,wyswietlacz to lustrzanka,fajnie wygląda.
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 608 dni temu Posty: 5788 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-13, 08:41
A mi P. kupil nowy tel. i w sumie dziwie sie sobie ze zamienilam motorolke, ktora tak lubie (poza tym, ze czesto jej nie slyszalam;) ) na inny:)
ale przyznam, ze spodobal mi sie od razu
Partner: L.
Wysłany: 2008-11-13, 09:26
madzia, no śliczny, śliczny...ja wolę klapkowate, ale przyznaję, że wygląd ma niezły
Zobaczysz, że jak zaczniesz używać, to szybko się przyzwyczaisz...
Wysłany: 2008-11-13, 13:04
no wiec, troszke go rozpracowalam
ogolnie to prosty w uzyciu, tylko nowoscia jest tu dla mnie brak klawiatury, wszystko na dotyk ale idzie sie przyzwyczaic chyba
sliczny jest
Stan: żoneczka
Wysłany: 2008-11-13, 13:44
Ja juz jutro zmieniam -przechodze z simplusa do mixa i moge za 1zł otrzymac LG Shine.Bardzo sie ciesze bo podoba mi sie ten telefon.mam nadzieje ze bede zadowolona.
Ja mam Sony Ericssona W880i i bardzo go sobie chwalę - na początku trzeba się tylko przyzwyczaić do newielkich klawiszy, a potem można się już tylko cieszyć
Wysłany: 2008-11-20, 12:39
uu wlasnie odkrylam wade mojego nowego tel. sygnal dzwonka tylko rosnacy, niedobrze.
Nie wierze
Tym bardziej, ze motki praktycznie nie slyszlalam jak mialam w torebce a tu prosze myslalam, ze ten bedzie glosniejszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum