Cos mnie znowu kusi ,żeby pokombinować z telefonem. Najpierw chciałam zmienić siec po czym jednak stwierdziłam ,że mam tak super numer , że nie chcę go zmieniac
Tak więc chwilowo sprzedaję mojego samsunga i kupie chyba nokie tym razem
Informacje: Dołączyła 473 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-26, 09:20
A jaką nokię?
Ja telefonik zmienię w marcu dopiero - przy przedłużaniu umowy Nie wiem na co, co mi tam zaproponują, to wezmę Ale najlepiej z klapką albo rozsuwany, bo takie lubię najbardziej.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 525 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-26, 13:53
ja teraz mam alcatela OT750i... mialam niedawno SE K700i, ale... nie przezyl spotkania z gorącą wodą
teraz marzy mi sie jakas motorolka z klapką
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-26, 13:56
wlasnie myslalam na V3 ale mam tez na oku V3x i W510
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-26, 14:18
one sie rozna sie tylko funkcjami
ja juz sie nastawilam na motorole ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum