Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 149 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-09-10, 15:24
ja mam jakiegoś samsunga... siostra też miała coś rozsuwane
przyznam szczerze ze denerwują mnie telefony rozsuwane. wole z klapką LG shine rzeczywiście ładny jest ale co do jakości telefonów lg nie bede sie wypowiadać samsunga kupiłam właśnie dlatego że mi lg odmówił współpracy... po niecałym roku
wlasnie slyszalam tez negatywne opinie na temat LG, a chcialabym rozsuwany, bo z klapka mam teraz i juz mi sie troche znudzil, a jakis konkretny model samsunga, ktory naprawde jest ok i najlepiej rozsuwany
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 149 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-09-10, 15:47
wiesz co ogólnie samsungi sa całkiem spoko ja mam L760 i w sumie jak na razie sobie chwale. bateria trzyma całkiem dobrze (no chyba ze słucham mp3, co robię prawie non stop poza domem... wtedy pada w ciągu 3 - 4 h), ładnie wygląda, obsługa też dośc prosta
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 561 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-10, 16:26
666ilonka777, ja mam samsunga J400, nie jest rozsuwany. Ale ogólnie samsungi są dobre Bateria trzyma bardzo dobrze a to był mój najczęstrzy problem No i jakoś tak nie świrują jak soniaki itd
Bo jakie soniaki miałam to zawsze coś się działo i leciały do serwisu
malutka-iwona, wydaje mi sie, ze po polaczeniu telefonu z komputerem powinny pojawic sie wszystkie opcje, ale pewna nie jestem, no ja przynajmniej tak mialam
Kahela, tak, to ta z twojego ostatniego zdjęcia. Bardzo jestem zadowolona. Mam ją już kupe czasu i nic się nie dzieje, robi ładne zdjęcia.
madzia, mam płyte i kabel, jak Karo wróci ze szkoły, to będziemy działać.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 133 dni temu Posty: 1097 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-12, 16:34
Ja mam SE k550i nie najgorszy jest ale sa napewno lepsze miałam kiedyś samsunga z klapką, ale dawno temu. Powiem że samsungi nie są złe bateria bardzo długo trzyma.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 496 dni temu Posty: 709
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-09-12, 21:08
Ja od 3 dni mam samsunga D900i z rozsuwaną klapką i póki co jestem zadowolona Niestety dziś ładuję go po raz drugi więc bateria mi padła po dwóch dniach, ale to wiadomo, że nowa zabawka to dużo go używałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum