zwyczajna , z tej kolekcji komoprki nie są rewelacyjne, mają tylko ladny wygląd, mało pamieci,nie mają "blu tu" i w ogole są takie sobie
planuje kupić coś lepszego, ale dopiero w przyszłym roku jak bede przedłuzała abonament.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Magdaru - mam nadzieję, że ten pierwszy egzemplarz był jakiś pechowy tylko. ja ten swój telefon uwielbiam, nic mu się nie dzieje, wszystko ładnie i sprawnie działa, bateria baaaaaardzo długo mi trzyma jest bardzo okej
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 10:28
Madzia81 napisał/a:
Magdaru - mam nadzieję, że ten pierwszy egzemplarz był jakiś pechowy tylko. ja ten swój telefon uwielbiam, nic mu się nie dzieje, wszystko ładnie i sprawnie działa, bateria baaaaaardzo długo mi trzyma jest bardzo okej
Madziu już go mam od piątku jednak nie nowy, tylko tamtemu nowe oprogramowanie wgrali i póki co jest oki a właśnie nad baterią się zastanawiam, bo wszyscy narzekają, że krótko trzyma moze jak się ją ze 2, 3 razy sformatuje to będzie oki
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 360 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-27, 00:19
Ładny ten samsung nawet bardzo ładny, ja w ogóle marze o telefonie z klapką, ale w lutym kończy się umowa i w końcu dostane nowy upragniony fonik z klapką
wszyscy narzekają, że krótko trzyma moze jak się ją ze 2, 3 razy sformatuje to będzie oki
nie wszyscy, ja nie narzekam fakt, że telefon służy mi do rozmów i smsów, nie gram w żadne gierki itp, no ale jest w normalnym używaniu i około tygodnia to tak spokojnie mi wytrzymuje
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 09:56
Madzia81 napisał/a:
fakt, że telefon służy mi do rozmów i smsów, nie gram w żadne gierki itp, no ale jest w normalnym używaniu i około tygodnia to tak spokojnie mi wytrzymuje
ja też nie gram na telefonie to moze będę miała szczęście i też mi będzie długo trzymać
bardzo ładny jest i faktycznie taki kobiecy ale ja juz nie ufam komórkom innym niż Nokia i żadnej innej już nie kupię. Ja kupiłam komórkę innej firmy i żałowałam
Byłam wczoraj na giełdzie, widziałam nokie 5200, gosciu chciał sprzedać za 400zł, teraz pluje sobie w twarz , ze nie kupiłam , ale za tydzien pojade..pewnie nie bedzie juz jej miał, ale moze kupie u kogoś innego za rownie okazałą cenę tym bardziej , ze tel był nowy.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum