Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-04, 19:34
telefon rzeczywiście był wybrany przez faceta, bo ja się na telefonach nie znam. miał być funkcjonalny. aparat jest ok i kołeczko od operowania menu też, co np w innym eryku się kumpeli zepsuło i nie mogła przewijać w dół
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-09, 21:29
wow, nie wiedziałam, że ktoś daje do tel głośniki, bo słuchawki to wiadomo, że są. fajne rozwiązanie do wanny, szczególnie, że mi stary magnetofon już dawno się popsuł i musze sama śpiewać podczas kąpieli
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wiadomo uwielbiam a najbardziej jak nikogo nie ma w domu bo moge sie wydzierac
Angik a ty nie lubisz spiewac?
[ Dodano: 2008-05-09, 22:30 ]
AHA TO BYLO DO NIKI
ale ja tez lubie spiewac nooo...
[ Dodano: 2008-05-09, 22:31 ] Niki ja tez uwielbiam grac w te kulki sa bega wciagajace
[ Dodano: 2008-05-09, 22:34 ]
Cytat:
żeby w swoim pokoju słuszeć, że się nie utopiłam i tak mi zostało
ale dobre wykorzystam to jak bede miala swoje dzieciatko bo tez sie bede denerwowala a to fajny sposob, ale sie usmialismy z Tomkiem super jest twoja mama
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum