Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-21, 22:11
ale przecież jak się dzwoni to melodyjka potrafi lecieć kilka razy od początku, w sms też tak jest?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 60 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-21, 23:30
ja mam w motorolce różne i do smsa mam krótkie smsowe nie melodyjki i nie myli mi sie z dzwonkiem a w smsie chyba tak długo nie leci nie wiem
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Dołączyła 45 dni temu Posty: 60 Skąd: Werona
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: brunette
Wysłany: 2008-04-24, 18:03
ja mam motke L6. tzn. lezy sobie :]. z własnych doświadczen i z opowiadań znajomych, to te telefony sa dosc awaryjne. fakt, design całkiem całkiem (szczegolnie w tych nowszych modelach), ale wykonanie kiepskie. moją teraz naprawię (raz wymieniany wyświetlacz, teraz znowu coś z wyświetlaczem jest nie halo) i opchne za grosze. poza tym bateria trzymająca ok 3 dni (przy częstym używaniu 2) to dla mnie stanowczo za malo .
nie wiem jak to jest z tym ustawianiem melodii do konkretnej osoby - nigdy mi to nie bylo potrzebne do szczescia, ale fakt faktem, menu jest troche zrypane
od mojej przygody z motka jestem zagorzała fanka nokii. obecnie mam model 2626. w sklepie od razu powiedziałam czego chce - ma nie miec mp3, ani aparatu. oraz ze chcialabym, aby bateria dlugo trzymala. co prawda nie przypuszczałam, że będzie to 14 dni, ale nie narzekam
dla mnie teleon jest do dzwonienia. nie czarujmy sie - im wiecej bajerow - tym krocej bateria trzyma. i coz mi po mp3 w telefonie, skoro w drodze do Krakowa (ok. 4 h), juz w polowie by mi fonik padl ? a takto, zabieram tel, zabieram maleńka mp3 i jak dojade to jeszcze smsa do smoka moge wyslac
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 31 dni temu Posty: 45 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-04-30, 14:37
Ja mam obecnie Samsunga E900, taki czarny rozsuwany,
minusy: przedni panel bez guziczkow, tylko dotykowy. Na poczatku ciezko bylo mi sie przyzwyczaic bo np podczas pisania smsa byle dotkniecie i sie kasowalo. W zimie trzeba bylo zdejmowac rekawiczki zeby wejsc w menu bo to reaguje na cieplo
plusy: raz zapomnialam go wyjac ze spodni i sie upral w pralce w temp. 60%, byl w wodzie ok 2 godzin pewnie i o dziwo jak dotad dziala a bylo to jakies 2 miesiace temu. Troche mu sie tylko srodkowy gudziczek zacina wiec niedlugo pewnie zmienie.
Podoba mis ie Nokia E65 i N76. Co o nich myslicie?
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-04, 11:20
mam aktualnie eryka k800i. fajny, łatwe menu, tylko denerwuje mnie, ze sie klapka od aparatu w torebce otwiera. wczesniej też miałam eryka i nokie. dla mnie to typowo babskie telefony, łatwo nauczyć sie ich obsługi i chyba nie są przesadzone z bajerami
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 47,89 KB
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum