Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 391 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-06, 14:50
martula napisał/a:
Ale widzę co drugą osobę z tym modelem nokii i tak się zastanawiam
Tą Nokię polecam
A że kilka osób ją posiada..wkurzało mnie jak był bum na tele z klapką..ale moja motka była tylko moja Nokia też jest tylko moja i jest mi z nią dobrze mimo wszystko
Jak chcesz być oryginalna to może czarna albo czerwona obudowa..jakiś Sagem..rzadko spotykane..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 539 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-06, 16:56
nooo cerratko jednym słowem full wypas
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 391 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 01:03
martula napisał/a:
Shamatu, ja już zmieniłam upodobanie z Nokii 6300 na nokię 6500, mam nadzieję, że do czerwca cena trochę spadnie.
Ładniutki
Cena do czerwca na pewno spadnie i to sporo, tylko, że przez to ten model stanie się bardziej popularny i znów go będzie posiadała znaczna część Polaków
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 539 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-07, 14:47
anusek napisał/a:
ja bym chciała samsunga U700
bardzo mi się podoba
Ja tak zmieniam telefon od jakiegoś czasu i... ciągle zmienić nie mogę
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 263 dni temu Posty: 23 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Iwona
Wzrost: 167
Włosy: blond
Wysłany: 2008-04-17, 12:43 Komórki
Hej,
Właśnie chcę sobie zmienić komórkę (mam starą Nokie 6020) i szukam czegoś w miare funkcjonalnego. Głownie rozmowy, smsy, aparat przynajmniej 2Mpix, moją uwage zwrocil LG Shine, bo do tego wszystkiego ma naprawde unikalny design i lusterko . Jakie komórki teraz polecacie? Tak do 900 zł...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 427 dni temu Posty: 5875 Skąd: London City ;)
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-17, 13:03
LG Shine podoba mi sie bardzo- jest taki w kolorze fuksji sliczny i chyba teraz taki sobie kupie, od roku mam nokie 6111 taka rozowasna wysuwana ale jakos jej nie lubie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum