Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-23, 12:08
Pierwszy moj telefon to sony taki srebrny waski pierwszy chyba z polifonicznymi dzwonkami czy jakoś tak, miałam go długo, ale zaczal sie coś wieszać, swoja droga nie pamieętam, co z nim zrobiłam Następny Nokia 3100, bardzo fajny tel, wytrzymaly, dlugo trzeymala bateria, czesto sluzyl mi jako latarka Teraz zostal w domciu do użytku rodziców, a ja mam Nokie 5200, średnio jestem z niej zadowolona, nie za wygodny jak dla mnie ale fajnie sie na nim slucha muzyczki (dokupilam sobie karte 2 GB ), aparat ma kiepski. Teraz telefonik sie kurzy, bo nie mam simlocka sciagnietego
ja zaczęłam od Ericosna z klapką, potem była Nokia, ale nie pamiętam jaka, taka standardowa najbardziej, potem Sagem (nie wiem co mnie na niego podkusiło) i teraz mam Nokie 6131, właśnie z klapką i jestem z niej baaaaaardzo zadowolona i pewnie prędko nie zmienię. nie lubię zmieniać telefonów, jak już sę do jednego przyzwyczają i poznam, to lubię go mieć jak najdłużej, póki się nie zacznie psuć.
Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 13:50
Madzia81 napisał/a:
teraz mam Nokie 6131, właśnie z klapką i jestem z niej baaaaaardzo zadowolona i pewnie prędko nie zmienię.
Madzia i jak się sprawuje bo ja właśnie też mam mieć taką, wcześniej już pisałam, że jak kurier ją przywiózł, to po kilku godzinach mi zdechła i jest w serwisie nie wiem, czy to wina kuriera, może rzucali paczkami a może dostałam jakiś trefny aparat teraz czekam aż wróci z serwisu, ale prawdopodobnie nową mi dadzą tylko moich kontaktów nie odzyskam
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 465 dni temu Posty: 10630 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 22:08
calineczka napisał/a:
dlaczego beznadziejny??
oprogramowanie masakra.. dla mnie zbyt badziewnie-zabawkowy...
na dodatek sprowadzany z Anglii i przeprogramowany na polish i dlatego też nie ma kilku funkcji..albo więcej...
Jakieś tam dodatki ale zawsze coś..
Wiesza się - to chyba przez to, że został przeprogramowany...
No nie wiem...
nie lubię tego tel, chętnie bym kupiła nowy ale nie mam kasy więc się pomęczę aż mi się umowa z Orange skończy i pomyślę o czymś innym.może Plus.kto wie?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 434 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-23, 22:18
Ja już trochę tych komórek przeszłam Zaczełam od jakiejs starej, jeszcze monofonicznej Motki, później kolejne motki, miałam może ze dwie Nokie-generalnie za nimi nie przepadam, miałam Neca, Simensa, Ericssona, dwa SE. Miałam też jedną z takim niby Windowsem, ale nie pamiętam nazwy. Teraz mam SE K500i. Lubię SE, ale teraz chętnie bym zmieniła na jakąś bardziej "kobiecą". Tylko jaką?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-23, 22:29
cerrata napisał/a:
a ja mam beznadziejnego sagema myx5-2 ...
o właśnie tego kiedyś miałam, zresztą Madzia miała takiego samego
Magdaru napisał/a:
Madzia i jak się sprawuje
ja Ci mogę tyle powiedzieć, że mój Piotrek też ma ta nokię teraz i mu sprawnie chodzi już jakiś rok I bardzo ją lubi, tyle, że przez to że była w promocji to ma ją mnóstwo ludzi.
A mój wygląda tak - i szczerze, jest rzadko spotykana Tyle, że jest bez aparatu, ale jakoś z tym żyję
Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-24, 09:04
Kociak napisał/a:
ja Ci mogę tyle powiedzieć, że mój Piotrek też ma ta nokię teraz i mu sprawnie chodzi już jakiś rok I bardzo ją lubi,
no to ja musiałam mieć niezłego pecha, że mój się na dzień dobry popsuł ale mam nadzieje, ze jak go juz dostane spowrotem, to będzie oki bo same dobre opinie na temat tego telefonu słysze i czytam, bo poprzeglądałam sobie tego sporo na necie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum