Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 399 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-25, 16:13 Nasze postępy w odchudzaniu się.
Ja mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że ubyło mi 2 kg a odchudzam się od tygodnia. odkąd mam termin w USC. Walczę dalej. Będę zadowolona jak stracę z 6 kilo. Kiedy to będzie
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 421 dni temu Posty: 4242
Profil:
Wysłany: 2007-06-25, 16:16
Mi sie wydaje, ze takie szybko spadajace kg moga rownie szybko wrocic
Ja pamietam jak wazylam cos ok. 63 kg...ale mialam taki okres w zyciu...ze przez rok spadlo mi do 56 i teraz jest to moja stala waga. czasem 57, 58
Ale walcze...chce zgubic jeszcze tak ze 2, 3 kg
Ja właśnie teraz mam 61 kg a chce zbić tak do 57-56 kg i będę już zadowolona.
ja miałam identycznie ważyłam najpierw 61, później, dietami spadłam do 58 i koniec... więcej nie mogłam schudnąć. a za to ostatnio - sesja, stresy związane z kłótniami z ukochanym - schudłam nagle do 54 teraz troszku mi sie znowu przytyło ale utrzymuje wagę 55-56 ale biorę się za siebie, bo brzuszek mi sterczy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-26, 10:44
Dwa lata temu ważyłam 76 kg wziełam sie za siebie (tabletki na odchudzanie,głodówki,sport) i obecnie waże 61 kg.Od kilku dni sie odchudzam ale nie tak ostro jak kiedyś rano i popołudniu biorę tabletki z octem jabłkowym,na śniadanko bułeczka pełnoziarnista z plasterkiem szyneczki z indyka lub z serkiem wiejskim light,na obiad albo jakaś zupka jarzynowa albo duszone warzywa z piersią kurczaka,albo bułeczka sucha i do tego kubek chłodnika litewskiego,na kolacje albo zupa z obiadu,albo kefir z waflem ryżowym,albo jakaś sałatka, na przegryzki lub gdy mam mega ochotę na coś słodkiego to jem albo batonik muesli albo kilka suszonych moreli,albo wafla ryżowego z odrobiną niskosłodzonego dzemu.Zobaczymy czy coś schudne chciałabym zejść chociaż do 55 kg chociaż według kalkulatora moja waga idealna to 47 kg
a ja to zawsze chudarlak byłam
Mało co sięgałam do 50, ale z biegiem czasu i tez przybierałam na wadze. Obecnie ważę 52 kg. a parę miesięcy temu wazyłam ponad 55kg Ahh to była waga.
Ale przyjdzie zima to znowu utyję.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
u mnie waga strasznie wahała się swojego czasu. w podstawówce byłam grubasek, gdzieś tak w połowie ogólniaka zaczęłam się wyciągać i robić szczuplejsza. potem mocno schudłam w czasie jednych wakacji - prawie nic nie jadłam, bo nie było co a potem to przybrałam kilo/dwa w ciągu roku - to w czasie wakacji tyle samo traciłam i było okej w tamtym roku mi się przytyło tak trochę więcej i coś nie mogę wrócić do wagi wyjściowej. ale będziemy mieszkać na 3 piętrze bez windy, więc powinno pójść jak będę kilka razy dziennie robić taki dystans
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 399 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 20:00
No ja na 4 piętro będę wchodzić więc mam nadzieję, że tam troszkę ubyje ale wczoraj i dziś pofolgowałam sobie i pewnie waga skoczyła, ehhhh od 1 lipca się biorę tylko którego
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Ja do niedawna byłam w trakcie i diety i ćwiczeń... aż byłam sama z siebie dumna że mi tak dobrze idzie, że mam taką silną wolę No i w jakieś 2 tygodnie z 53 schudłam do 48. Tylko że potem ta waga mi stanęła a nawet wzrastała do 49 choć dalej ćwiczyłam i jadłam jak wcześniej. Nie mam pojęcia czemu tak się działo. Wreszcie się wkurzyłam że te moje męki i tak już nie dają efektów i wrociłam do normalnego trybu życia.
Ale od przyszłego tygodnia znów będę kontynuować swoje odchudzanie. Narazie jednak muszę odpocząć bo mnie to naprawde zmęczyło.
Swoją drogą zastanawiam się ile teraz ważę... Boję się wejść na wagę bo jeśłi znów przytyłam więcej niż kilogram to się załamię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum