saja gratuluje , pewnie ze od czegos trzeba zaczac , ja straciłam okolo 3 - nie wiem dokaldnie , po wazyłam sie w ores a potem dwa dni po . Saja zycze wytrwałosci ; masz jakis plan tnz ile chcesz zrzucic
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 892 dni temu Posty: 4719 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-20, 09:26
magdaaaaa, plan jest
chciałabym min 10 kg a co z tego wyjdzie to zobaczymy
Narazie tak jak mowie ograniczyłam slodycze, chcialabym zrezygnowac calkowicie ze slodzenia herbaty (a to jest problem bo uwielbiam herbate ale nie cierpie gorzkiej) no i oglnie mam zamiar jesc czesciej a mniej takze mam nadzieje ze jakies efekty beda.
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-07-20, 13:23
saja witam w klubie ja od 2 dni postawilam sobie to samo za cel. Tez chce schudnac 5 kilo. Staram sie jesc malo a czesto, nie jedzac w ogole slodyczy i przede wszystkim jesc duzo owocow i warzyw. Od slodzenia herbaty tez staram sie odwyknac zamiast tego pije duzo wody mineralnej łatwo nie jest bo dosyc czesto miewam "napady wilczego glodu" i nie wiem jak sobie z tym radzic.
saja zycze powodzenia i osiagniecia wymarzonej wagi
chcialabym zrezygnowac calkowicie ze slodzenia herbaty
a lubisz owocowe herbaty takie ekspresowe , nie takie rozpuszczalne , one bez cukru sa lepsze niz zwykla czarna
saja ja włąsnid wlaczyłam duzo warzyw i nabiału do diety , zamist np kanapek z pomidorem i masłem , biore pomidora kroje , kroje ogórka dodaje troche jogurtu naturalnego i tak jem. duzo zup mlecznych jadam , oraz sam ser biłay albo gotowane warzywa lub kasze.
a co do postepów to najlepsze jest to ze po mnie nie widac ze jest mnie mniej , nikt nie zwrocił uwagi , wiec nie widac , nie wiem wagowo ile jest mniej , bo zazwyczaj waze sie u kolezanki < jest na wakacjach> albo w aptece < teraz nie mam potrzeby tam chodzić> ale po ubraniach widze i to mnie cieszy , wczoraj ubrałam spodnie , które dała mi kuzynka 3 lata temu , które do zapiecia w pasie brakowało 10 cm a teraz jest ok.
Wczoraj przymierzałam tez sukienke , która miłam kolezance oddac bo mi sie na biodrach nieładnie opinała a teraz wyglada ok. niby tylko kilka cm w biodrach a taka roznica - to przyznam motywuje . nawet wczoraj przegladałam bluzki w szafie i juz nie musiałam ukladac do tylu bluzek , których nie bardzo nosze bo uwypuklaja brzuch , bo teraz jest on w miare ok
na dzis wiem ze do konca lipca jestem na diecie , na weselu troche poszaleje < pewnie z ciastem> a potem okresle ile chce zrzucic jeszcze i okresle ile to bedzie trwało czasu.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
powiem tak... przez 2 miesiace katowałam sie na koktajlach Herbalife wydalam na to prawie 600zl i co.... w 1 tygodniu WOW 2 cm w pasie... a potem? NIC zupełnie niiicccc! przerwalam diete bo sie wkurzylam tylko. Teraz jem wszystko co mi sie tylko podoba fast foody, pizze, slodycze, chipsy... i wiecie co... SCHUDŁAM 2KG hahhahaha nie odchudzam sie bo juz mam tego dosyc. Od sierpnia bede sobie biegac z meżem i to mi wystarczy
na koktajlach Herbalife wydalam na to prawie 600zl i co....
miałabys za to mnóstwow warzyw, kasz , chudego miesa , oraz nabiału i mysle ze wiecej byłoby z tego pozytku i wieksz utrata kilogramów.
— Jane Austen.
Informacje: Dołączyła 356 dni temu Posty: 1450 Skąd: z nieba
Wysłany: 2010-07-30, 11:17
Musze sie pochwalic ze schudlam prawie 3 kilo
w ciagu 11 dni dla mnie to ogromny sukces. Jem to co lubie tylko w rozsadnych
ilosciach z przewaga owocow i warzyw do tego dochodza cwiczonka w tym obowiazkowo A6W a na nogi i posladki stosuje osobne cwiczenia.
Jestem bardzo zadowolona z efektow bez wyrzeczen i katowania sie
Wysłany: 2010-07-30, 11:22
anka1705 napisał/a:
a np jesz kolacje??
kolacji staram sie nie jadac
chyba ze jestem glodna to przyrzadzam sobie jakis lekkostrawny
posilek tak na 2-3h przed snem,zeby nie pojsc spac z pustym zoladkiem
Wysłany: 2010-07-30, 11:51
anka1705, Lady dziekuje babeczki
silna wole najtrudniej jest w sobie wypracowac wiem cos o tym.
2 dni temu moja silna wola zostala wystawiona na ciezka probe kiedy kolezanki
zajadaly sie przy mnie lodami i torcikiem tiramisu aja siedzialam przy
pomaranczowym soczku tylko
LadyNefretete napisał/a:
żebym ja taka miała... a nie nażarła się jak prosię wczoraj plackiem drożdżowym
eeeee tam od czasu do czasu mozna sobie pofolgowac drozdzowy placek nie jest jeszcze az tak kaloryczny jak te z masami
Ja sobie robie jak mam ochote na cos slodkiego duszone jablka z cynamonem sa bardzo slodkie a przy tym zdrowe. Dobry zamiennik slodyczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum