kashira, nie powiem żeby to było jakieś 10 kg
Nie no, tak kilka, do 5. Waga mi się waha cały czas, tzn to zależy od pory dnia, ale myślę że spadło te 5kg.
Tylko że ja się nie dietuję, po prostu zmieniłam nawyki żywieniowe.
Dziś np zjadłam marsa ale to tylko dlatego żeby sobie nie wmawiać że nie jem słodyczy, bo może przyjść taki moment, że w chwili zwątpienia pochłonę kilka batonów
To tak troszkę na psychikę działa, ale co mnie dziwi to naprawdę mi się tych słodyczy nie chce.
Nie tak jak kiedyś, gdy zjadałam co wieczór batona i w dzień jeszcze coś.
Od tych dwóch tygodni (nie wiem nawet dokładnie od kiedy zrobiłam modyfikacje) posłodziłam chyba ze 2 razy herbatę i to miodem.
No i śniadanie, podstawa. Poza tym, wcześniej z posiłkami miałam różnie, np omijałam obiad a wieczorem jadłam jakieś śmieci... A teraz wiem że wracam i muszę zjeść coś porządniejszego.
Nie głodzę się. Aha, i nie zjadłam dawno fast fooda co u mnie też jest sukcesem.
Jem normalnie, tylko wywaliłam złe nawyki. Więc to też nie będzie że zaraz schudnę niewiadomo ile.
Bo.... odchudzanie ma być nawykiem całego życia,a nie teraz będę się głodzić a po diecie, będę jadła to co wcześniej, to jest bez sensu....
Ps. Chyba wizualnie trochę mi się talia zmniejszyła (to mój problem). Zobaczymy co powie P jak wpadnie, on to lepiej oceni.
Ja też jakoś super się nie odchudzam, ale chciałabym lepiej wyglądac. No i w sumie chciałabym poniżej tych 50. kilogramów spaśc, zobaczymy jak dalej sie potoczy
Z moich nawyków to poza słodyczami i chipsami przestałam pic kawę... No w sumie dwa dni temu wypiłam, ale nie tak jak zawsze cały kubek posłodzony z mlekiem, tylko zrobiłam sobie w filiżance i nie słodziłam...
A powiedzcie, czy alkohol tuczy? Bo ja się nie znam, napoje którymi się popija na pewno.... A np. piwo??
Stan: Zajęta :)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-04, 15:30
Dziewczyny, bo znowu zaczyna się robic OT. W tym temacie mówimy tylko o naszych postępach w odchudzaniu Dyskusję możecie kontynuowac tutaj http://babskiswiat.net/ja...awde-vt4612.htm
_________________ I spraw Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły mi w cycki...
przed chwilą po kąpaniu się ważyłam i uwaaagaaaaa 4 kg mniej
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2555
Profil: Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-07, 09:18
anka1705 napisał/a:
4 kg mniej
no no, gratuluję
a skoro tyle było wieczorkiem po kąpaniu to sprawdź dziś rano jeszcze przed śniadaniem - bo to jest Twoja prawidłowa waga - będziesz jeszcze milej zaskoczona
ja po wczorajszym ważeniu się rano stwierdzam, że od sylwestra schudłam 4,5 kilo
Informacje: Dołączyła 315 dni temu Posty: 1274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-03-07, 10:45
Gratulacje dziewczyny
amoramor , anka1705 tak trzymac
Tez sie musze zmotywowac do jakiejs diety. Wiosna idzie a ja nie mam zadnej
motywacji do chudniecia
ja tez chcialabym schudnac. musze zaczac cwiczyc. ostatni tydzien mniej jadlam, i nawet cwiczylam, ale niedziela wypadla fatalnie najadlam sie starsznie na wieczor i wszystko sie popsulo;/ dzis tez nie przestzegalam diety. musze wkoncu zaczac byc konsekwentna;/
_________________ Nie żyjemy dla siebie,
żyjemy dla tych którzy nas kochają
żeby dać im siłę
choć częściej to Oni dają siłę Nam.
anka amoramor gratulacje , i zycze wytrwałosci i oby kg nie wróciły
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1574 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-08, 17:50
Gratuluję wszystkim, które zgubiły choćby kilogram u mnie waga na razie stoi. Muszę albo więcej się ruszać, albo mniej jeść. To drugie jest średnio możliwe, bo byłabym głodna, a to pierwsze musi zaczekać, aż się wykuruję. Na razie jest 6 kg na minusie, wiosna idzie, powinno być jeszcze mniej
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 327 dni temu Posty: 1586 Skąd: Białystok
Profil: Stan: Z Nim ;*
Partner: D.
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-15, 09:18
Zazdroszcze Wam dziewczynki tej samodyscypliny Ja dzis rano obudzilam sie z postanowieniem, ze bede sie odchudzac. Zreszygnowalam ze slodzenia herbatki, wypilam gorzka, i juz pierwszy powod do dumy A pokus wiele niestety- mama kupila Pieguski Takze trzymajcie kciuki za moja silna wole!!! :)
Moje dwa tygodnie były momentami trudne, ale pochwalę się, że oduczyłam się jedzenia tłusto i jedzenia późno, ograniczyłam słodycze, choc nie powiem, bo zdarzyło mi się nadgryźc czekoladkę No i mój największy sukces - przestałam pic kawę! Raz jak miałam wielką ochote zrobiłam sobie gorzką bez mleka, wypiłam to i już następnego dnia mi się nie chciało kawy
No ale niestety nie mam w domu wagi (planuje zakup ), więc nie mogę zobaczyc czy chociaz dekagram zleciałam
89kasienka89 i Kashira.Dużo wytrwałości dziewczyny,znam ten ból i wiem jak ciężko jest walczyć ze swoimi słabościami.Ja jakoś ostatnio staram się poskramiać chętkę na coś słodkiego,a różnie to bywa,czasami chwycę za cukierka.Ale jest to jeden cukierek,a nie cała sterta,jak bywało wcześniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum