U mnie zależy od danego dnia... gdy wstaje o 6:00 lub 7:00 i wychodzę na cały dzień to szybka toaleta...coś przegryzę + kawa i makijaż i wychodzę w przeciągu godzinki...a jeżeli wstaje o 10:00 lub 11:00 to robię wszystko wolniej śniadanko + prysznic a potem kawa...przeglądanie e-maili, odpisywanie na wiadomości itd....
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 534 dni temu Posty: 2055 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-14, 13:23
jak pracuje to pobudka zalezy od tego czy ja wychodze z psem czy nie, jak nie to wstaję o 6.30, łazienka, robienie śniadanka, makijaż, pakowanie wszystkiego i lecimy z Miśkiem, kawę i sniadanie w pracy
obecnie na chorobowym wstaję jak się wyśpię, siusiu, kawa, tv, potem dopiero łazienka, ubieranie ( albo chodzenie w dresach cały dzień), babski świat, w międzyczasie porządki, jak mi się przypomni to coś jem
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
hm... ja codziennie rano wstaje to tej samej godzinie... no w niedziele sobie zawsze odespie no ale normalnie to o 7:00 jestem juz na nogach... najpierw jeszcze przytulams ie do meza w lozku a potem lece do lazienki.. umyje sie.. potem ide zrobic sniadanko.. robie kawe mezowi a sobie herbatke... potem si eubieram, makijaz+fryzurka... lece do biblioteki.. badz zalatwiam jakies sprawy w urzedach pzrewaznie firmy.. maz mnie wysyla.. twierdzi z ejako pani prezes musze cos robic... potem sprztanko obiadek nauka i wiele roznych czynnosci.. az starch myslec ile teog jest
[ Dodano: 2008-04-14, 13:33 ]
rosinka napisał/a:
ja uwielbiam weekendy, kiedy moje poranki wyglądają inaczej niż te w tygodniu rutynowe.
uwierz mi ze ja tez to uwielbiam
Wysłany: 2008-04-14, 14:34
u mnie to jest mp3 na uszy, herbatka, prysznic ( bez głowy- zimny, lub letni), potem bieganko, trening lub silownia przez godzinke...czasem poł, potem znowu prysznic( tym razem z głową) czasem jakies jabłuszko, berlisso lub bananek, i moge isc do pracy ( o ile ja mam) albo sie lenic w domu
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 14:38
w ciągu tygodnia pobudka o 7, budzenie Matika, mycie, śniadanko, spacer do przedszkola, zakupy, przygotowanie obiadku, jakieś pranko, sprzątanko, forum i to by było na tyle
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 226 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 17:11
wyskakuje z łóżka,myje zęby,maluje sie,czesze,ubieram i już mnie nie ma wszystko zajmuje mi z pół godziny,a jak mam więcej czasu to kąpiel w piance,śniadanko,bardziej dokładny makijaż i fajniejsza fryzurka
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 421 dni temu Posty: 4242
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 17:44
najpierw slysze budzik (godz. 6.) ...czesto juz przed nim sie budze, potem kawa czasem seksik...a pozniej to wszystko zalezy od tego co mam w planach na dany dzien wiec nie umie okrslic bo kazdy poranek jest inny.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 276 dni temu Posty: 2237 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-14, 17:50
dziewczyny ale z was ranne ptaszki normalnie Jak ja slysze budzik o 8ej to otwieram oczy zeby go przestawic o kolejne 15min., jak juz wstane to biegiem do lazienki, szybko sie myje, ubieram i biegiem na autobus
Kawusie pije dopiero w pracy a ze sniadankiem to roznie bywa
budzi budzik, potem 15 min sie przebudzam albo mule w łóżku, ide do toalety na siusiu, parze kawe i odpalam neta, popijam kawę buszując po interecie i oglądając tv. Potem parzę podówjną zioloną ,myję sie , ubieram robie make up i wyhodze do pracy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-04-14, 19:56
Budzi mnie budzik (6 rano) ubieram się ,ide do łazienki się umyć,wyszorować ząbki następnie ide z piesiem ,wracam myje głowę,robię kawcie i śniadanko siadam przed laptopem i ok 40 minut spokojnie je konsumuje i grzebie w necie i robię makijaż ,następnie galopem do roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum