Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 279 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-09-17, 16:21
tak to jest z tymi kolorami... ale wyszedl ciekawy efekt... ja lubie jak sie eksperymentuje z kolorami... nie podobaja mi sie mieszkania pomalowane na bialo...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 16:25
_eta, b. ladnie masz w pokoju
Ja w chwili obecnej w salonie mam bordo- odwazny kolor sama wybieralam i sama pomalowalam
sypialnie zrobil Mis na niebiesko z zoltymi gwiazdakmi
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-17, 18:49
_eta, bardzo ladny kolor pokoiku xD
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
pewnie , że się podoba ale tez dlatego , że ja lubię na ścianach mocne zywe kolory i bardzo ubolewam nad faktem , że poki co mam tapetę w kolorze cos kolo kremowego najlepiej Wam pokarzę to będziecie wiedziały a potem Wam wkleję kolor ścian w innym pokoju co mi sie podoba
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-18, 10:38
calineczka, właśnie fajna sypialnia - w sypialni dobrze jest mieć kolor spokojny, żeby można było zasnąć bez problemu a to wygląda bardziej na żółty niż na kremowy, ale to może wina zdjęcia tzn żółty do sypialni to mi się jak najbardziej podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum