Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 561 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-28, 20:33
firanki sie kurzą i trza je prać
poza tym są rozwiązania bardziej nowoczesne, albo chociaż takie.... modern
mi firanki kojarzą się z kuchnią... ale taką... stołówką, O!
chyba, że jakieś ciekawe zasłony są
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-28, 20:36
cerrata napisał/a:
firanki sie kurzą i trza je prać
a rolety, czy żaluzje to się niby nie kurzą ?
cerrata napisał/a:
mi firanki kojarzą się z kuchnią
do kuchni można jakieś fajne zazdrostki pozakładać, a nie trzeba firan do ziemi poza tym teraz są tak ładne firany, że zawsze można coś ciekawego znaleźć i nie są one już takie jak kiedyś przejdź się po sklepach z firanami i zobaczysz jak można pięknie okna ozdobić
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-28, 20:41
cerrata napisał/a:
ale nie trza ich do pralki ładować
ale wycierać trzeba
cerrata napisał/a:
chodzi mi o to, że same firanki nieciekawie wyglądają, i ciekawe zasłony dodają charrakterrru
jak są ładne firanki np. z jakiegoś kreszu, czy coś to zasłonki są zupełnie niepotrzebne, bo można coś kolorowego skomponować i będzie wyglądało jakby zasłonki były albo tylko górą jakiś lambrekin dać i też bedzie super
Profil:
Wysłany: 2007-12-28, 20:43
eeeeeeeeee tam....
wycierać trzeba ale mniej roboty przy tym i można to robić nawet codziennie jak się komuś nudzi a firanki to się szare robią i po jakimś czasie w końcu tracą tą swoją dającą po oczach biel
Tez mam takie zdanie,firanki wydaja mi sie cieplejsze i w mieszkanku jest przytulniej
cerrata napisał/a:
jejku chodziło mi o to, 'jakby się komuś chciało' ale nie musi, a nawet jakby chciał to z firankami to tak ciężko
A moim zdanie firanki sie wsadzi do pralki i same sie wypiora potem je tylko powiesic i to nie sredniowiecze,jest duzo srodkow do prania i franki nie musza byc szare
Profil:
Wysłany: 2007-12-31, 15:01
nie muszą ale i tak szarzeją i nie będą całą wieczność śnieżno białe...
wypiorą się niby same ale jeszcze muszą schnąć itd...
więcej z nimi roboty, a rolettty i wyglądają elegancko i fajniejsiejsze są ale koniec już z tym OT!
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 379 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2007-12-31, 19:54
Ja mam baardzo urozmaicone mieszkanie
No to tak w moim pokoju jest taka sliczna fioletowa tapetka, w drugim taki blekitny kolor, w przedpokoju pomarancz, kuchnia oliwkowa a lazienka niebiesko-zolta
Niestety nie mam teraz aparatu, zeby wstawic zdjecia
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum