ja doczytałam, ale kolory mebli i ścian są takie zimne. ale może rzeczywiście jak będą dodatki, to będzie to fajniej wyglądało w jakich kolorach planujesz te dodatki? ja proponowałabym jakiś jasny cieplutki kolor:)
Planuje,planuje,ale jeszcze nie zdecydowalam chcialabym na komode takie figurki afrykanskie albo jakies babki(murzynki) np.z garami na glowie itp. a obrazy tez afrykanskie motywy,ale cos w zolci i pomaranczu juz widzialam,ale moze cos fajniejszego znajde.
Jesli chodzi o okna to kompletnie nie wiem chcialam jakies fajne zaslony ale za oknem balkonowym nie mam juz sciany takze nie bedzie pasowac zaslona bo wchodzic bedzie na cale okno balkonowe a co myslicie o smych firankch???moze jakies zaluzje,tzw lamele???
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 505 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-28, 12:58
smerfetkahh napisał/a:
a co myslicie o smych firankch???moze jakies zaluzje,tzw lamele???
a może rolety bambusowe, skoro podobaja ci sie afrykańskie figurki i zamierzasz je kupić, to z takimi roletami fajnie by współgrały A jesli nie takie to może tradycyjne w kolorze np. pomarańczowym
7.jpg
Plik ściągnięto 167 raz(y) 14,69 KB
bambusowa1.jpg
Plik ściągnięto 167 raz(y) 22,02 KB
Opis zdjecia: nie zaciemniaja calkowicie, ale wygladaja super :)
3 jest super,ale nie ma tak duzych na moje okno,wiec musialabym kupic przynajmnie 3,4 i mysle czy to nie bedzie glupio wygladac???
a jak sie wam podobaj same firanki??
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 505 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-28, 14:20
Mysle, ze znalazla bys odpowiednio dlugie, a nawet jesli nie to np dwie polaczone razem nie wygladaly by glupio, zobacz jakie te sa dlugie.... co do firanek to u mnie by to nie przeszlo bo lubie miec ciemno jak spie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum