Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-08, 18:28
Madzia81 napisał/a:
Madae napisał/a:
tylko te zółte ramki w obrazkach i narzuta troszke rażą
rzecz gustu, mnie nie rażą a wręcz przeciwnie - żółty kolor bardzo ożywia pokój i mi się bardzo podoba
pewnie masz racje ja po prostu nie przepadam za żółtym a juz całkiem za łączeniem go z błękitem ( przez jakis teleturniej gdzie wystruj taki był tak mam hehehehehe) dlatego bardziej pasowały by mi nawet czerwone te ramki ale najwazniejsze ze wam sie podoba bo w sumie to wy macie sie tam czuc dobrze
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-12, 13:11
Madziu bardzo ładne "gniazdko miłości"
Miałam kiedyś piękną sypialnię - sami ją z poprzednim partnerem urządzaliśmy chyba przez 3 miesiące.
Wszystko było dopieszczone.
Kupiliśmy śliczne mebelki z ratanu (sosna bielona), malowaliśmy i gładziliśmy każdy kawałek ściany papierem ściernym.
Wyszło pięknie ale...............głupia byłam bo teraz inna z tego korzysta
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
został mały pokój. docelowo pokój dla dziecka. ale pewnie jak maluszek już się w naszym życiu pojawi pewne elementy w pokoju zmienimy. póki co wygląda tak.
no ba jakżeby mogło być inaczej
kolor oczywiście był zmieniany. w pierwszym momencie kupiliśmy pomarańcz, ale wydał się zbyt taki nijaki i zamieniliśmy na "obisiowy"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-16, 10:23
Bardzo ładny pokoik i śliczny kolorek ścian
Cytat:
i oczywiście czyściutko
jak zawsze
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum