Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-07, 15:03
śliczna sypialnia a te mebelki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
wow, nie myślałam, że tak się spodoba to nasze miłosne gniazdko fajnie
Roszpunka napisał/a:
I jak wszędzie - porządek!!! (jak Ty to robisz?
oj tam. póki nie ma w domu dzieci łatwiej utrzymać porządek. Marcina gonię jak mi zostawia coś na środku pokoju i latam z i co tydzień.
Jewel napisał/a:
Ja bym zamiast koca jeszcze kupiła fajną kapę i git
szczerze mówiąc to ten koc tak położyłam, bo byłam już zmęczona remontem i ganianiem po sklepach, a chciałam coś rzucić na łóżko i tylko on był pod ręką. obiecałam sobie, że jak odsapnę wybiorę się na zakupy po coś innego, ale najwidoczniej jeszcze nie odsapnęłam i już się przyzwyczaiłam do niego a że nasze łózko w ciągu dnia należy do Luny - koc jest bardzo praktyczny, raz dwa i jest wyprany, wysuszony.
madzia napisał/a:
ciekawa jestem Madziu jak urzadzisz sobie pokoik dla bejbisa
pokój dla bejbisa już prawie urządzony wrzucę fotki, ale to może już jutro.
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-08, 00:50
Madziu kolor ścian i meble bombowe po prostu ideał i wcale nie zimne bardzo przyjemnie sie w takiej sypialni na pewno wypoczywa tylko te zółte ramki w obrazkach i narzuta troszke rażą z tym ze narzuta mi sie nawet podoba taka smiszna troszku
Roszpunka napisał/a:
Jewel napisał/a:
Ja bym zamiast koca jeszcze kupiła fajną kapę i git
No!!! W kolorze mebli lub ścian. Albo pomieszanie błękitu z zielenią.................Byłoby super!
eee w kolorze mebli lub ścian odpada mdło by sie zrobiło ale ciemny brąz by moze pasował
Informacje: Dołączyła 223 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-08, 05:01
Madzia81Dopiero teraz zobaczylam!Super wszystko wyglada!
[ Dodano: 2008-03-08, 05:02 ]
a solon poprostu
[ Dodano: 2008-03-08, 05:06 ] Magdaru wow te obrazy co powklejalas sa poprostu zarabiste gdzie ty takie dorwals!
[ Dodano: 2008-03-08, 05:07 ]
Roszpunka napisał/a:
Magdaru, nie wiem jak to nazwać ale ja właśnie w tej chwili oglądam te obrazy na allegro. Chciałam coś dla brata wybrać na nowe mieszkanko Super są i bardzo mi się podobają.
[ Dodano: 2008-02-13, 11:20 ] smerfetkahh, pasowałyby nad Waszą kanapę
kurcze podaj mi link do tych obrazow? Gdzie takie cosik mozna kupic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum