Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 01:35
Madziu salonik bomba taki jasny i przytulny ( i kto to wymyslił ze zielen to zimny kolor ta jest cieplutka ) a fotele tylko usiąść, odprezyc sie...otworzyc ksiązkę ...i przyciąć komara
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 228 dni temu Posty: 24
Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 12:31
Madzia81 salonik bardzo fajnie urządzony
A co do domków,mieszkań itp..to ja jakieś 2 lata temu pozbyłam się mieszkania w bloku i mieszkam teraz sobie w małym, białym domku .. z ukochanym, cudownym pieskiem jeszcze tylko gromadki dzieci brakuje . Domek ma 150 m, oczywiście garaż, działka 1200 m. Teraz własnie jestem na etapie tworzenia projektu ogrodu .
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 16:48
etap najprzyjemniejszy mi tez sie marzy taki domek i ogródek u mnie na balkonie nie moge nic postawic bo mieszkam na ostatnim pietrze i w szczycie zawsze wieje a jak pada to mimo zadaszenia, zawsze zacina na balkon i ziemie z doniczek prawie do zera potrafi wymyc...i potem kwiatki szlag trafia a mnie cholera bo mam błoto
zapomniałam, że jeszcze nie pokazałam całego mieszkanka
sypialnia.
z nią to mieliśmy przejścia meble zostawili nam poprzedni właściciele. mamy super wygodne wielkie i to jest najważniejsze Szafa też jest fajowa pewnie gdybym sama wybierała nowe meble wybrałabym zupełnie co innego, no ale skoro te już były, to niech sobie trochę postoją. no i zaczęło się dobieranie koloru ścian. pierwszy wybór to capuccino, które okazało się, po pomalowaniu 2 ścian, zupełnie nietrafione. no i M. namówił mnie na błękit. nie chciałam, bo
po 1 - błękit to zimny kolor
po 2 - zielone meble i błękitne ściany to nie to.
okazało się, że po dodaniu żółtych dodatków to jak najbardziej to
wygląda mniej więcej tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum