Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 458 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 11:57
Agulka mi sie bardo podoba Twoje mieszkanko widac ze jest zrobione z sercem wiadomo latwo komus sie mowi jak nie jest na swoim tylko mieszka z rodzicami
Informacje: Dołączyła 460 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-02-14, 12:32
Magdaru, ale ekstra te obrazy
Ja też takie obrazy powiesiłabym na tej ścianie co małż siedzi, znaczy na tej na wprost. Jest chyba szersza niż ta z lewej, lepiej będą się prezentowały. Chociaż też zależy z której strony masz wejście do tego salonu. Bo tak myślę, żeby lepiej było widać je to na wprost.
Eeee powiesisz je gdzie będziesz chiciała
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 561 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 13:46
Ależ Smerfetko! ja nie każę ci nic zmieniać itd mówię tylko, że ja bym jej tam nie widziała ale to twoje mieszkanie i urządzaj je wg swojego oka Nie mówię , że jest brzydko! bardzo mi sie podoba tylko ta pufffka ...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-17, 15:13
jaki ładny pokój taki przytulny
i jaki porządek w nim
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 22:23
na 1 fotce to wyszły sciany koloru takiego jak mamy w salonie ( czyt ten taki troche wiekszy pokoj niz łazienka gdzie wszyscy sie gniezdzą ) a na ostatnich fotkach kolorek juz jest pomaranczowy taki jak mam w swoim pokoju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum