Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 156 dni temu Posty: 4389 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-29, 18:02
hehe kiedys mialam szal na gadu gadu ale to jeszcze jak chodzilam do szkoly i mialam ciagle cos do zalatwienia ze znajomymi a teraz jakos mi to minelo i dobrze
haha teraz przezucilam sie na babski i o wiele bardziej mi sie podoba ale juz chyba zjezdzamy z tematu
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 18 Dołączył: 211 dni temu Posty: 8
Profil:
Wysłany: 2008-06-29, 21:50
bo wiesz - słońce z deszczem wywołuje tęczę
albo taki idiom z mojego opisu tam na dole .
Sky Is the Limit,
co znaczy ze nie ma dla nas ograniczen w tym co robimy, w tym do czego dazymy, doslownie tylko niebo jest dla nas ograniczeniem... a czy niebo moze nas ograniczac ? NIE !
Oto moje pomysly na statusy z ktorych aktualnie korzystam sobie
Informacje: Dołączyła 154 dni temu Posty: 31 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Klaudia
Wzrost: 167
Włosy: czarne
Stan: panna
Partner: L.
Wysłany: 2008-07-03, 23:02
Nowy: Jeśli wydaje ci się, że zrozumiałeś kobietę masz rację - wydaje ci się
i jeszcze jeden : Zepsuta kobieta jest istotą której mężczyźni nigdy nie mają dosyć. Opisy:
"What would you ask me if you had just one question" oraz "jakiego koloru mam dziś piżamkę?" wywołują natychmiastową odpowiedź męskiej połowy listy kontaktów gg
a ja raczej nie bawie sie na gg w opisy i wogole jedyny opis jaki dodalam to: ,,wyindywidualizowalam sie z rozentuzjozmowanego tłumu" natomiast moj maz non stop daje jakis nowy opis dzis np ma: ,,jesli wogole patrzysz na ten opis- to znaczy ze chcesz wpi..erdol"
,,wyindywidualizowalam sie z rozentuzjozmowanego tłumu"
Hee dobre ale strasznie trudne do przeczytania a co dopiero do powiedzenia:))
"Ślepy oczami nie zobaczy, za to sercem nawet w mroku" albo dialog
"-Myślę, że...
-Co robisz??!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum