Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-31, 20:53
Harnaś u kumpeli i dwa placki ziemniaczane z jogurtem na kolacje ale w sumie nie jadłam obiadu i bylam na długim spacerze więc ciut się wyrównalo ...
[ Dodano: 2007-08-31, 20:58 ]
A tak pozatym czy któraś z was wie ile kalorii ma leczo z kabaczka z drobiową kiełbaską?? ciocia przyniosła dzisiaj 3 ogromne kabaczki i mam straszną ochotę na nie leczo to jedna z baaaardzo niewielu potraw któych nie potrafię sobie odmówić
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-12-01, 16:20
chipsy solone z... biedronki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 172 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-12-02, 03:42
w zasadzie wszystko co jem
nie przejmuję się wagą, nie jest dla mnie w najmniejszym stopniu ważna, poza tym moja przemiana materii jest tak ustabilizowana,że od lat nie zmieniam swojej wagi (56kilo) jeśli przytyje parę, nic mnie to nie ruszy, jeśli schudnę-też, po prostu jest mi dobrze ze sobą i lubię jeść wszystko co mi smakuje...
wam też życzę zelżenia ze swoich kompleksów, diety są potrzebne ludziom otyłym, jak macie poniżej 80kilo, nie są wam w żadnym stopniu potrzebne, a mężczyźni naprawdę lubią za co złapać i nienawidzą wieszaków-nie jara ich to...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum