Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 689 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-13, 16:12
Ja całkiem załamałam moje żywieniowe ograniczenia ale w końcu byłam na wakacjach codziennie lody, frytki i kebab o 12 w nocy to norma i są efekty - 1,5 kg przytyłam ale przynajmniej mam zajęcie na resztę wakacji - zrzucenie tego
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 465 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-15, 00:03
ja jedynie mam odstępstwa w kierunku batoników ale tylko z białej czekolady. ..a za resztą pizzy, lody, frytki itp. nie przepadam. Ogólnie mam napady że przez tydzień potrafię jeść cały czas jedno danie, a później przerzucam się na inne. Tak jak jak w tym tyg. maślanka z płatkami musli
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 443 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-03, 00:06
Największym odstępstwem od własnej diety jest zjedzenie czekolady, zwłaszcze tej mlecznej z orzechami, u mnie w każdym razie. Trudno mi się opanowac, jak już zacznę to kończę na zjedzeniu całej tabliczki i wcale mnie nie mdli.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 465 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-08-03, 07:45
ja jak juz coś ze słodkości jem TO TYLKO W BIAŁEJ CZEKOLADZIE tyle że od białej czekolady to po połowie tabliczki boli brzuch ale i tak jem cała a później płacze że boli
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 682 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-14, 22:01
Ja dzisiaj zaszalałam i upieklam mojemu lubemu dwie blachy czekoladowych muffinek w czekoladzie ...oczywiście 1/4 tego dziwnym zbiegiem okoliczności wyladowała w mojim brzusiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum