ja nie stosuje diet.. dziewczyny moze to nie mozliwe ale nigdy sioe nie odchudzałam no mozliwe jem za 3 chłopa i nadal jestem szczupła mam 170 cm waze 56-58 kg- odkąd pamietam..zjadłam dzis juz snickersa, wypiłam pol litra coli i zjadłam 4 kanapki na sniadanie.zaraz ide robic obiad pierogi z miesem i cebulką przypiekaną <mniam> znow zjem pol patelni. Na stos z dietami!!!
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
madzia, dokladnie, moja matka jest szczupla,podkrada mi spodnie tak ze mam ten fart ]
chociaz nie powiem.. kiedys przytyłam 2 kg. jak byłam w Szwecji w zeszłym roku.. ale tam ciagle na powietrzu to chodziłam głodna cały czas
Ananas głodny= Ananas ciagle coś mieli.. i tyłek był wiekszy.. wrociłam do ktraju i spaliłam w moment.
koniec OT.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-11, 22:05
ja piwka i lodow nie licze jako odstepstw bo by dnia bez nich nie było:P ale czasem lubie qpic sobie np duze opakowanie cini minis i przy jakims filmie prawie całe zeżreć ze juz o cynamonowych ciasteczkach nie wspomne:P wpierdzieliłam ostatnio prawie całą blache 4 zostały i musiałam nowe piec
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 614 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-11, 23:30
A ja ostatnio wcinam dżem morelowy takiej jedej firmy z lidla , jest pyszny i niestety opierdzieliłam 500 gr kubek w 2 dni
Moje megaśne odstępstwo to pieczone ziemniaczki z mozzarellą i sosem czosnkowym ale z drugiej strony dzisiaj nadrobilam kilometrów więc się wyrównalo
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 432 dni temu Posty: 4051 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-12, 09:37
Moje ostatnie dni to jedno wielkie odstępstwo od diety za 1,5 miesiąca ślub a ja wpierdzielam na potęge Nie dość, że codziennie strzele sobie piwko a potem robie się głodna- jem o 23 00 i spać. Aaa przedwczoraj o 23 00 zjadłam całego kebaba- przesada
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
a ja zjadłam pół czeklady białej z lentilkami - pychotka do odchudzania wracam po wakacjach! teraz trzeba się dosładzać, co by mieć dużo siły i energii na tę przeprowadzkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum