Dlaczego macie taki nick, a nie inny? może wiąże się to z jakąś ciekawą historią??
i napiszmy tutaj jak mamy na imię. jeśli będziemy miały wszystko w jednym miejscu - łatwiej będzie się poznać
Madzia81 - wiele wyjaśniać nie muszę 81 to rzecz jasna rok urodzenia zalogowałam się imieniem dlatego, że w zasadzie nigdy nie miałam jakiejś fajnej ksywki, a nie chciałam dawać przypadkowej.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-05, 22:17
za to z moim już jest tak jakoś... dawno temu, jeszcze za czasów kiedy w internecie popularny był program zwany IRC-em , Ania (czyli ja ) dostała internet no i chciała sobie na owym IRC-u pogadać. Więc musiała sobie wymyślić nicka no i (zupełnie nie mogę sobie przypomnieć czemu) wybrałam nick: panterka. Ale później, jak już IRC poszedł w odstawkę to stwierdziłam, że głupio żeby do mnie ktoś mówił per panterka, więc skróciłam na kociak czasami używam też wersji kociak85
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 355 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-06-06, 17:25
moj kiedys były takie
edys = edy$
she = she86
teraz eta a dlaczego w sumie to moj facet ma ego ja tez chciałam mieć coś króciutkiego i tak wyszło EdyTA
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-06, 23:44
a moj to dluuuga historia nadal mi go moj najlepszy przyjaciel jeszcze w podstawowce na jakims ognisku ja wprost uwielbiam mity i legendy szczegolnie skandynawskie i kiedys opow jedna na takim ognisku wam tez moze kiedys opowiem jak bedziecie chcialy w kazdymbadz razie glownymi jej bohaterami byla para blizniakow i dziewczyna a raczej kobieta juz pozniej miala na imie Madae...zeby bylo smieszniej on otrzymal ksywke na tym samym ognisku z przekory opow inna legende i tam glownym bohaterem byl niejaki Ashram i od tamtej pry on jest Ashram a ja Madae-hihihi pozatym Madae i Monika brzmia podobnie i strasznie mi sie ta ksywka spodobala
Ja kiedyś na czacie wybrałam sobie taki, bo wtedy kropla rosy kojarzyła mi się z łzą. A teraz już mi został nick, ale bez tej łezki, poprostu z przyzwyczajenia
Imiona - Marta( nie lubię!) Izabela
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 480 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-08, 15:16
mój nick to po prostu Mała Mi czyli takie małe złośliwe stworzonko z muminkowego świata Taka ponoć jestem- mała, złośliwa, ciekawska, upierdliwa i pyskata czasami uzywam też nicka "ko mi" co oznacza również małą mi tyle że po japońsku (ko to mała a mi to Mi ) a na imię mi Andzia (folklorystycznie) lub Ania (pospolicie)
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum