Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 115 dni temu Posty: 209 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-04-30, 12:26
Moj nick mam od czasu kiedy wyemitowano w telewizji Zbuntowanego Aniola z Natalia Oreiro. Grala ona dziewczyne o imieniu Millagros a w skrocie Milli. poniewaz uwielbialam ten serial (jedyna telenowela ktora ogladalam) i mam na imie Emilia (Emily po angielsku) przyjaciolki zaczely mnie nazywac Milli. I tak juz zostalo. Wszedzie gdzie sie zalogowalam bylam Milli. Dodalam do tego P bo to pierwsza litera mojego nazwiska i powstalo milli_p
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 66 dni temu Posty: 27 Skąd: made in London :p
Profil: Imię: Aleksandra
Wzrost: 178
Stan: zaręczona :D
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-06-09, 19:43
ARDNA - moje imie Aleksandra, skad sie wzielo raz jechalam sobie autobusem nr 1 z Tychow do Katowic i tak sobie rozmyslalam jaki by tu sobie nick wymyslic no i zaczelam literowac moje imie od tylu ARDNASKELA na poczatku myslalam zeby byl ARDNAS no ale ostatecznie zostawilam ARDNA piec ostatnich liter mojego imienia czytanych od tylu
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 60 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-12, 04:00
moj nick wzial sie z kilku powodow... po pierwsze muzyka jakiej slucham po drugie mowil tak na mnie niestety juz sp. Mareczek [szacunek] a trzecim powodem byla taka pewna ANIA
a na imie mi dano Agata
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 775
Profil: Włosy: obecnie czarne:)
Stan: panna
Partner: Jedyny w swoim rodzaju... :)
Wysłany: 2008-06-17, 01:29
Martyna, Mirabelka tak jakos, bo to ladny wyraz:)
"Kolejna noc bez Ciebie Mirabel... "
Informacje: Dołączyła 53 dni temu Posty: 123 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-06-17, 18:30
Ja trochę interesuję się bronią białą, stąd mój nick (kashira to zakończenie rękojeści miecza japońskiego, np. katany). Kashira, bo pierwsze trzy litery odpowiadają pierwszym trzem literom mojego prawdziwego imienia - Kasia
_________________ Nasza droga nigdy się nie skończy...
addicted = uzależniony. bo:
a) jest parę rzeczy bez których żyć nie mogę
b) to z piosenki "White lies" Paula van Dyka. i kto ma wiedzieć to wie o co chodzi
a w urzędzie zapisana jestem jako Ewelina. dla znajomych Enia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum