Niki które wpisywałam były już zajęte. I pomysł podsunęła mi córcia która ma odlot na punkcie Barbie i właśnie kolorowała książeczke Barbie jako Roszpunka. I mi się spodobało. Ale do Barbie mi daleko i została Roszpunka
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 209 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-14, 13:38
Z natury jestem raczej wrazliwa, no ok nadwrażliwa więc szukałam nicka, który by ową wrazliwość w jakiś tam sposób odzwierciedlał (bo kamena to poezja) - Alicja
saja_ bo tak wymyslila i mowila na mnie przyjaciolka w liceum a potrem mowili juz tak wszyscy.. bliscy szczegolnie mama mowi sana... a na imie mi Sandra
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-25, 21:39
będę mało orginalna jak napiszę że mój nick został ot tak wpisany bez żadnych skojarzeń ,mówili na mnie ruda więc nic z tym wpólnego
na imię mi Monika
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 132 dni temu Posty: 298 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-04-27, 20:35
Ja mam malenk, no mój ostatnio oglądałam film "Malena" i chciałam to jakoś zdrobnic u wyszło malenka. Mało oryginalnie ale zawsze ;p a imię moje brzmi anna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum