Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-19, 12:30
W moim przypadku "DOROTEA" to poprostu imię jakim ochrzcili mnie Grecy.
Nie jestem pewna, czy moje imię "Dorota" brzmi po grecku istotnie "Dorotea" ,ale tak je jakoś polubiłam.
Czuję się wtedy bliżej kraju, który kocham bardzo mocno i za którym tęsknię każdego dnia.
Pozdrawiam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-28, 19:07
Mój nick pochodzi od imienia - Marta. Kiedyś rejestrując się na innym forum, Marta było zajęte, więc martula się przyjęło. Na tych forach na których jestem zarejestrowana też mam taki nick.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 240 dni temu Posty: 128
Profil:
Wysłany: 2007-10-31, 07:43
Kasiarzyna- pochodzi od mojego imienia Katarzyna ale jak wszyscy wiedzą też zdrobniale sie mówi Kasia wiec Kasiarzyna to takie 2 w 1. A 31 to mój wiek (8 grudnia właśnie tyle kończę - niestety).
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-12, 23:05
anusek bo w gimnazjum taka była jazda żeby dodac do pierwszych liter imienia końcówke -usek i tak był anusek,kachusek,achusek,gochusek,bachusek.no i do tej pory został anusek bo tak mówiła na mnie gochusek,więc jako jedyne sobie zostawiłyśmy te końcóweczki.ach no i mój ukochany też tak do mnie mówi
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum