Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 392 dni temu Posty: 21 Skąd: Jaworzyna śląska
Profil: Imię: Ola
Włosy: Blondynka
Stan: samotna:)
Wysłany: 2007-06-09, 21:04
Ja wymyślając sobie nick , przypomniałam sobie jak mnie nazywa mój bliski znajomy z gg:
''Moja kochana gwiazdeczka'' ;; itp. Dlatego postanowiłam mieć taki nick Pozdrowienia:)
Karelayn
tak mowil jeden chlopak, ktorego poznalam w internecie, fajny choc maly klamczuszek, niestety nie mam juz z nim kontaktu wiec pozostal mi tylko nick
Pozdrawiam Karolina
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-19, 14:05
a moj nick powstal juz jakis czas temu...
logowalam sie na jakims forum i kombinowalam rozne odmiany slowa Ania- bo tak mam na imie
i w koncu postawilam przez przypadek J w srodku i wyszlo mi Anija i tak juz zostalo
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 390 dni temu Posty: 63 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 164
Włosy: czarne
Stan: wolna:D
Wysłany: 2007-06-21, 13:13
Moje imie i nick nie maja nic ze soba wspolnego...Mam na imie Agnieszka, a wolaja na mnie Morfi...i tak juz od 10 lat...a skad sie to wzielo to nie mam pojecia, poprostu tak juz zostalo i nikt sie nad tym nie zastanawial:D
Ananas- jestem zarejestrowana na innym forum (nazwy nie podam , bo nie moge?
Tam miałam nick AnnaS- Anna - imie , S- pierwsza litera nazwiska.. ale od razu wiekszosc osob nazwało mnie ananaskiem,ananasem.. i tak zostałam ananasem
Pozniej jak weszłam na stopień Weterana to admin zmienił mi nick na ananasek ":d i tak juz pozostalo
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum