Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 427 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 18:55
Gdybym na 1 dzień mogła zostać kim tylko bym chciała, to stałabym się matką piątki dzieci w różnym wieku z różnymi problemami..ciekawe czy bym to przetrwała
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 462 dni temu Posty: 546 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 16:45
(To juz chyba było, ale...) gdybym na 1 dzień stała się mężczyzną to chciałabym uprawiać sex z kobietą (żeby zobaczyć co oni czują i potwierdzić, że gorzej niż my hehe, zobaczyłabym też co oni sobie myślą w różnych sytuacjach...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-11, 08:39
najpierw bym się popłakała
według Ciebie najlepsza metodą na kaca ( ) jest....
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
już tak często bywało u mnie i to nic strasznego.
Wypożyczyłabym ulubiony film o miłości, do tego kieliszek wina , dobre lody i marzyłabym,że może do mnie kiedyś uśmiechnie się szczęście
Gdyby Twoja mama powiedziała "córko!odchodzę od Twojego ojca!poznałam 20 letniego hiszpana i będę teraz z nim"
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum