Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-29, 08:44
Donn napisał/a:
namydliłaś sie pod prysznicem a tu wyłączyli wodę
o rety z włosami byłoby gorzej
Czekam aż zacznie lecieć woda ( buczę wtedy pod nosem jak to w tej Polsce wszystko jest pokręcone) a jak nie zacznie lecieć to wycieram ciało ręcznikiem.
Zatrzymuje Cię policjant za przekroczenie prędkości.
Proponuje mandat w wysokości np. 300,00 zł.
Proponuje odstąpienie od wymierzenia kary jeśli umówisz się z nim na spotkanie.
Co robisz?
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-04-29, 09:43
Dorotea napisał/a:
Zatrzymuje Cię policjant za przekroczenie prędkości.
Proponuje mandat w wysokości np. 300,00 zł.
Proponuje odstąpienie od wymierzenia kary jeśli umówisz się z nim na spotkanie.
Co robisz?
umawiam sie z nim na spotkanie, dzis wieczorem godz. 18. biore jego nr. tel. i mowie, ze zadzwonie po czym grzecznie wsiadam do auta i jade. na spotkaniu jednak sie nie pojawiam
co robisz jesli na urodzinach kolezanki inna dziewczyna pojawia sie niespodziewanie w tej samej kreacji? O dziwo wyglada lepiej od Ciebie
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-29, 09:51
madzia napisał/a:
co robisz jesli na urodzinach kolezanki inna dziewczyna pojawia sie niespodziewanie w tej samej kreacji? O dziwo wyglada lepiej od Ciebie
lepiej ode mnie??
Niemożliwe
Nic sobie z tego nie robię i bawię się dalej.
Będę duszą towarzystwa i to na mnie zwrócą uwagę a nie na nią
Odbywa się Twój ślub.Jest piękna słoneczna pogoda.Jedziecie w plener zrobić zdjęcia waszego życia a tu..........................nadchodzi silny wiatr, deszcz i burza z piorunami.
Wtedy.................
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-02, 13:31
wybieram Tybet zawsze chciałam tam pojechać... <a wyjazd dla dwóch osób? >
dziś wielka impreza a na środku nosa pojawił ci się nagle olbrzymi, na prawdę olbrzymi pryszcz o wyjątkowo czerwonej barwie <scena jak z reklamy środków na pryszcze > czo robisz? <korektor się nie sprawdza>
namawiam kolezanki zebysmy sie smiesznie poprzebieraly na ta impreze i ja robie sie na czarownice i doczepiam sobie sztuczny nos ,ktory ukryje mojego pryszcza
jestes listonoszka i roznosisz poczte w dzielnicy prywatnych domkow, wchodzisz na teren ogrodzonego domku,zamykasz za soba furtke, idziesz w kierunku drzwi na ktorych umieszczona jest skrzynka pocztowa,a nagle zza domu wybiegaja dwa ogromne dobermany..co robisz?
dziś piątek w poniedziałek zaczynasz tydzień z maturą co robisz?
ide na impreze, pije i tancze do rana, w sobote "czym sie strules tym sie lecz" czyli znow faza a w niedziele mam takiego kaca,ze nawet nie mam sily sie stresowac matura.W poniedzialek ide na zywca na egzaminy, co ma byc to bedzie, a jak nie zdam to zawsze moge sprobowac jeszcze raz
Wychodzisz do pobliskiego sklepu po jakas drobnostke, jest lato, goraco wiec brykasz po domu na golaska, a wychodzac do sklepu zakladasz tylko biala opieta koszulinke z cienkiego materialu, no i w polowie drogi ulewa....bluzeczka przemaka a ty na srodku ulicy wygladasz jak miss mokrego podkoszulka, co robisz..?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum